Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü bir ilke daha imza attý. Yaklaþan Kurban Bayramý nedeniyle Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü ve Nizip Mesleki Eðitim Merkezi tarafýndan yapýlan ortak çalýþma ile birlikte Ýlçe genelinde belirlenen ve maddi durumu iyi olmayan kýz ve erkek öðrencilerin ücretsiz traþ yapýlmasý için harekete geçildi. Çalýþmanýn ilk duraðý ise dün Mustafa Nevzat Tuncer Ýlköðretim Okulu oldu. Baþlatýlan çalýþma kapsamýnda Nizip Mesleki Eðitim Merkezinde öðrenim gören bay ve bayan kalfa adaylarý traþ ve saç kesimi için kollarý sývadý. Konuyla ilgili görüþlerini aldýðýmýz Nizip Ýlçe Emniyet Amiri Nihat Akyol, Emniyet Müdürlüðü Ekipleri olarak özellikle kenar semtlerde bulunan Okullarda okuyan ve maddi durumu iyi olmayan öðrencilere yönelik böyle bir çalýþma baþlatarak, bir nebzede olsa katkýda bulunduklarýný ifade etti. Nizip Mesleki Eðitim Merkezi ile birlikte ortak yapýlan bu çalýþmada öðrenci hedef sayýsýnýn 500 olduðunu vurgulayan Emniyet Amiri Akyol, öðrencileri mutlu gördüðümüz zaman bizlerde mutlu oluyoruz þeklinde konuþtu. Öte yandan Nizip Mesleki Eðitim Merkezi Erkek Berberleri Öðretmeni Ýsmail Savaþ ise Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlü ðü’nün katkýlarýyla yapýlan bu çalýþmada yer aldýklarýný belirterek çalýþmalarýn yoðun bir þekilde devam edeceðini ifade etti. Mustafa Nevzat Tuncer Ýlköðretim Okulu Müdürü Ömer Kaya ise böyle bir çalýþmaya imza atan Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü ve Nizip Mesleki Eðitim Merkezi yetkililerine teþekkür etti. Ücretsiz traþ olan öðrenciler ise Polis amcalarýna teþekkür ederek mutluluklarýný ifade ettiler.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...