çok kýymetli ve deðerli Pala abimize geçmiþ olsun, Allahtan acil þifalar dilerim, zaten ne zamandýr göremiyoruz kendisini....
bu arada sayýn adminim týrtýrýma düþmek nasýl oluyor![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Pala kardeþimize geçmiþ olsun dileklerimizle.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Rabbim acil þifalar versin abi..
mantar problem diil..biraz rejim ve sigarayý býraksýn turp gibi olur)))))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Aslýnda O buralarý özlemiþtir. Acil þifalar diliyorum, geçmiþ olsun Çetin abi...
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Nizip'e gelince bende kendimi kaybedip Nizip yemeklerine saldýrýyorum sonrada rahatsýzlanýyorum, pala kardeþimizde öyle olmuþ anlaþýlan ama mantar çok önemli bir hastalýk deðil niye yorgan döþþek yatýyo anlamadým, acil þifalar dilerim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Geçmiþ Olsun Pala Abi
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Abi Allahým yüce þifalar nasip etsin
Osman Demir Istanbul
Çok geçmiþ olsun pala abime.
filinta gibi delikanlý ona birþey olmaz hemen ayaða kalkar o![]()
Cümlenizden Rabbim razý olsun, bu hastalýk beni ''Gökhanýn tabiri ile -dað gibi delikanlýyý-'' yataða düþürdü ya, Mevlam sizlere göstermesin.
Sevgili Tarhan ''mantar sorun deðil'' demiþ, rejimden bahsetmiþ, tamam rejim deðiþikliðine gideceðimde, ERGENEKON'cu diye içeri alýrlar kaygýsý ile eski rejimde inat ediyorum
Belkide yukarýda belirtildiði gibi memleket hasretinden de kaynaklanabilir bu illet.
Yataðýn bir tarafýnda zeytin aðacý saksýsý, bir tarafýnda da bu sene getirdiðim NAR aðacý saksýsý var en azýndan o'nlarla birlikte hasret gideriyorum.
Daha en erken, bayrama kadar ameliyat yerlerinin iyileþmesi için yatmaya devam edeceðim.
Hepiniz Allah'a emanet olun.