![]()
Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý tarafýndan “Polis, Devlet ve Halk Ýliþkileri” konulu bir seminer düzenlendi. Saat 15.00’te Nizip Ticaret Odasý Toplantý Salonunda gerçekleþtirilen Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner Baþkanlýðýndaki Seminere ayrýca Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Emniyet Amiri Nihat Akyol, Nizip Emniyet Müdürlüðü Büro Amirleri ve Polis Memurlarýnýn yaný sýra Nizip Ýlçe Kaymakamlýðýna baðlý Daire Amirleri ile Nizip Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan katýldý. Sinevizyon gösterimi ile devam eden “Polis, Devlet ve Halk Ýliþkileri” konulu seminerde sunum yapan Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner; Devlet ve Halk iliþkilerine deðindi. Kaymakam Güner yaptýðý konuþmada “Hiçbir makam kadýya mülk deðildir” diyerek bizler Amir’inden Müdür’üne, Müdür’ünden Memur’una kadar vatandaþlarýmýza hizmet için bu makamlardayýz þeklinde konuþtu. Kamu hizmetlerinde her geçen gün bir deðiþim döneminin olduðunu belirten Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner yaþanan bu süreçte amacýmýz
Ülkemiz insanlarýna devlet hizmetini ve bu baðlamda güvenlik hizmetini geliþmiþ Ülke insanlarýnýn yararlandýðý düzeyde suna bilmektir dedi. Kaymakam Güner; bizler vatandaþlarýn hizmetkârýyýz, biz vatandaþa daima güler yüz ve neþeli bir þekilde hizmet sunmak zorundayýz dedi. Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner’in konuþmasýnýn ardýndan Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ tarafýndan Kaymakam Güner’e Plaket takdim edildi. Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðüne göstermiþ olduðu destekten dolayý Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner’e plaket takdim eden Emniyet Müdürü Durmuþ teþekkür etti. Program Kaymakam Güner ve Polis Memurlarýnýn toplu hatýra fotoðrafý çekimiyle sona erdi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...