bu hafta sorun vardý kusura bakmayýn. Bizden kaynaklanmayan sorun için serverýda arayamadým. P.tesi halladeriz Ýnþ..
bu hafta sorun vardý kusura bakmayýn. Bizden kaynaklanmayan sorun için serverýda arayamadým. P.tesi halladeriz Ýnþ..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
serverýn yýllýk ücreti yatýrýldý, sorunlar giderildi.
0342 5171254
bugun 28 10 2008 saat 14,20 canlý yayýn yine yok
canlý yayýn varmý yokmu
bugün saat 11:00 ile 12:30 arasý sorun yaþadýk. Sonrasýnda hatasýz yayýn yapýlýyor.
0342 5171254
Canlý yayýn odasýnda yeni özellikler.Sohbet paneli konuldu.Admin e bu konuda tesekkürlerimi sunarým.
CanLý YaYýn & SohBeT
![]()
Konu miksam1988 tarafýndan (30.10.08 Saat 17:32 ) deðiþtirilmiþtir.
Made Ýn NizipLi
Teþekur ederim.emegi geçenlere.hizmette sýnýr yoktur y.polat
Konu POLATCAN tarafýndan (01.11.08 Saat 07:46 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: imla
Teþekkürler sevgili adminim.Selamlar ellerimn dert görmesin
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
iyi günler.
ben kac günden beli her firsatta aciyorum sizin sayfanizi ama malesef canli yayini göremiyorum.bi sorun mu var yoksa benim bilgisayarda mi birsey varda göstermyior???
Günlerdir sorun yok. aksaksýz yayýný veriyoruz.
Ýzleyebilmeniz için media player gerekli
0342 5171254
emeginize saglik vallah cok güzel oldu.simdi sizin sayenizde media player indirdim ve net nizipe hem görüyorum hemde sesi var.ayrica mesai saatlerde acik diyorsunuz.yani saat kacden kace? almanyada saat 08.00-20.00 mesai saat ya trk?
sabah 08:00 gibi açýyoruz. akþam 17:00 a kadar devam ediyor.
gün içerisinde elektirik kesintisi gibi aksaklaýklarla arasýra kapatýyoruz.
0342 5171254
Mehmet kardeþim inan bu kamera bizim Nizip hasretimizi bir nebzede olsa gideriyor, rahmetli babam saðken ona hep derdim kameranýn oraya gitde seni bir göreyim oda giderdi ara sýra onu görürdüm, allah senden razý olsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ÇOK TEÞEKUR EDERÝZ..hiç bir zaman emekler boþa gitmez mehmet bey,saygýlarýmla
Kameranýn sesli ve hareketli olmasý çok güzel olmuþ, emeðinize saðlýk mehmet bey.