bence 2 ytl gidiþ geliþ çok deðil bunu benzer ilçelerle karþýlaþtýrýp öyle yorum yapmak gerekir. diðer yönden ise öðrenciye aðýr gelebilir ama bu taþýmacýnýn sorunu olmaz sanýrým.
bence 2 ytl gidiþ geliþ çok deðil bunu benzer ilçelerle karþýlaþtýrýp öyle yorum yapmak gerekir. diðer yönden ise öðrenciye aðýr gelebilir ama bu taþýmacýnýn sorunu olmaz sanýrým.
herþeyin bir bedeli olacaðýna göre ücretsiz taþýma istemek haksýzlýk olur. bence uzlaþýlmayacak kadar büyük bir sorunda deðil. hem üniversiteye gideceksin hemde yol parasý olmasýn diyeceksin.
Bizim Nizip Dýþýnda okuyan Nizipli Üniversiteli gençlerimiz Bursada Ýstanbulda Adanada Diyarbakýrda nasýl bir ücret veriyorlar???
Buralarda da ilk okul yapýldýðýnda taþýma nasýl oluyormuþ þimdi nasýl???
Her memlekette bu iþler bedeva yapýlýyorda Nizip te mi ücretli??
Gaziantep de de Üniversite var ve dolmuþ ücreti öðrenciye kaç para onlarý da bir yazýn da anlayalým ????
Burda sanki 1 YTL çok büyük bir ücret gibi görünüyor 1ytl Gidiþ+ 1 ytl dönüþ = 2 YTL Antep de bir öðrenci üniversiteye gidiþ dönüþ için ne harcýyor bir mukayese edelim ????
Zaten ünversite öðrencisine "eylem" diyesin hemen yapar....
Her zaman söyleniyor "Nizip Türkiye de bilmem kaç ÝL den büyük bir ilçe" diye. Eskiden bizler orta okula liseye giderken (1969 Doðumluyum) memlekette þehir içi dolmuþ yoktu Fevkani mahallesinden, Pazarcamii Mahallesinden Liseye Ýmam-Hatip e yaya giderdik . Þimdi benim çocuðum servisle okula gidip geliyor. Büyümenin bir bedeli var ödeyeceðiz.
Nizip gün geçtikçe büyüyor ve büyümenin getirdiði resmi olaylar iþler de artýyor buna herkes katlanacak ...
Yine tekrar ediyorum Nizipte dýþarda okuyan bir çok üniversite öðrencisi evladýmýz , yeðenimiz , kardeþimiz var onlarýn okuduðu yerlerde ev kiralarý, öðrenci yurtlarý , öðrenci taþýmalarý bedeva mý acaba??? Bizler nasýl bedelini ödüyorsak burdaki öðrenciler de ödeyecek ....
Konu rasimm tarafýndan (24.10.08 Saat 08:07 ) deðiþtirilmiþtir.
okulun yeri ve yurt olmayýþý göz önüne alýnýrsa belediye bu hizmeti verse iyi olur diyorum
Býrakýn 3 gün yürürler sonra binerler bu iþler böyledir.
Keþke bende üniversiteye beleþ dolmuþla gitseydim kim ödeyecekse parayý artýk!
CUMHUR ÖGÜT
Eylemin sonucu ne oldu acaba halen öðrenciler yürüyerek mi gidiyorlar okullarýna.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
öðrencilik yaþayan anlar ancak halden...belediye herþeye çare buluyo bunada bi çare bulur elbet...allah kolaylýk versin öðrenci kardeþlerimize...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...