2.Çið köfte partisinide kaçýrdýk 3.de mutalaka oradayým.3.partiyi kim veriyor?![]()
2.Çið köfte partisinide kaçýrdýk 3.de mutalaka oradayým.3.partiyi kim veriyor?![]()
Benle Kasým veriyoruz, mutlaka bekliyoruz
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
emeði geçenlere çok çok teþekkürler...
ortama diyecek söz yok çünkü bir aile gibi sýmsýcak
gibisi fazla oldu sanýrým zaten biz bir aileyiz![]()
4. Partiyi ramazan tarhan ile beraber biz yapabiliriz köfteyide ramazan abi yogurursa tadýna doyum olmaz çok güzel ypýyor
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Afiyet olsun ,yanlýz gecenin vampiri adminle kýlýçparlar galiba baksanýza o kadar çok yemiþlerki gözleri dönmüþ,tekrar afiyet olsun
Bende orhanýn yarý çýplak çið köfte yoðururken resmi var, ama nasýl atarým ben onu konu içine bilmiyorum bilen varsa tarif etsin atayým, orhan çelik galerisine resmi attým
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (11.11.08 Saat 07:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Çok güzel oluyor olmasýnada, ben 2. si çok kalabalýk olur sanýyordum. Nerde bu millet anlayamýyorum.
Kardeþler köfte yetmez diye gelmiyorsanýz yapmayýnöyle. Köfte az olur ama sohbetimiz bol ve tatlý. Lütfen 3. de katýlým fazla olsun ayýp oluyor..
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
Arkadaþlar, kimin vereceði önemli deðil, neticede 1 saat içerisinde olabilecek hazýrlýklarla yapýyoruz. burda en çok yük, Osmanlý kafeyi iþleten Derviþ ve ekibinde. en çok onlar yoruluyorlar ve bizi kovana kadar onlara yüklenmeye devam edeceðizdiðer ufak tefek þeyleride hemen hallediyoruz zaten.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
evet artýk derviþ abi bizi ne zaman kovarsa o zaman gelenekselliði biter
bu arada 3.ye gelmem zor gibi anam beni aramaya baþlayacak sucuklarý sayýnca![]()