gerçektende çok guzel býr organýzasyondu emeði gecen herkese çok tþk ederim...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
üçüncüsü Ne Zaman.Mümkünse nöbetim olmadýqý bir qüne denk qeLsin
Made Ýn NizipLi
22 kasým c.tesi
yani bir var bir yok
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Gökhan kardeþimin nar ekþisi muhabbeti bizleri geleneksel çið köfte partisinin ilk adýmlrýný attýrmýþ oldu. Onun sayesinde, iki haftada bir Cumartesi günleri böyle bir uygulamayý otaklaþa karar verdik. Geleneksel hale getirdiðimiz Çið Köfte partimizin 2. de mükemmel oldu. Bizimki maksat muhabbet olsun, çið köfte bahane misali. Tüm arkadaþlarýmýz dostluðu ve kardeþliði o sýcak ve tatlý ortamda paylaþtýk. Orhan, Metal, Gökhan, K.Böler ve diðer kardeþlerimin espirileri ortalýðý kýrýp geçirdi. Telefonla gecemize katýlan fsoyrýk ve Tarhan aðabeylerimizde aramýzda bulunmasalar bile telefonlarýyla gecemizi kutladýklarý içinde onlarý buradan kucak dolusu selam ve sevgilerimi yolluyorum. Bu gece için fazla söze gerek yok sadeceyle tek kelimeyle Mü-kem-mel bir gece oldu....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
adminim 23 kasým pazara geliyor
22 kasým cumartesi diyelim
nizip.com'un ortamlarý herzamanki gibi çok sýcaktý.
ama korkum þu ki sanýrým 3. toplantýmýzda gökhan aramýzda olamayacak, çünkü nar ekþisi için bir sýçradý iki sýçradý, bakalým 3. üncüsündede annesinden sýçrayabilecekmi
çið köfte ve peynirli kadayýfýn yanýsýra gökhanýn cevizli sucuklarýda aðzýmýzý tatlandýrdý...![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...