metal kardeþ.bugun ceza nöbetim var.ama þafak az kaldý askerligim bitecek diye bana gicik gidiyor zaten hep yeni askerleri sever bölük komutanýmýz:=))
metal kardeþ.bugun ceza nöbetim var.ama þafak az kaldý askerligim bitecek diye bana gicik gidiyor zaten hep yeni askerleri sever bölük komutanýmýz:=))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Kralýn gözü kör ola emi....? Civan gibi delikanlý olan balýkçýya kýzý vermemiþ... Ya bak þimdi yine moralim bozuldu .... O dönemde yaþasaydým,o krala bi uçardým,bi uçardým......
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Benim anlamadýðým öyle bir mucize oluyorki deniz kum oluyor... Yani onlarýn buluþmalarýný isteyen kudret denizi kum yapýyor... Ama neden kýzý oktan kurtaramýyor.... Biraz acayip yutulacak cinsten deðil![]()
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
simdi saldýray sen böyle bi konu actýgýna piþman oldunmu olmadýnmý:=)bidaha bu tür boþ iþlerle ugraþmayacagýna söz ver:=)
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ya haberg warya herþeye bi þey bluyosun yaa helal olsun walla)zaten iþin acý veren tarafý da o yaaa(okun kýzý saplanmasý)
güzel bir aþk hikayesi ama sadece hikaye...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
kardeþim gerçek olup olup olmadýðýný zaten kimse bilmiyo ama bunun olduðuna inanýlýyo.ben onlarýn yalancýsyým walla.ama gidip görmek lazým...