Avrupa Birliði Projesi kapsamýnda ilçemiz Tekel Ýlköðretim Okulu Comenius Okul Ortaklýklarý adý altýnda yarýn okul idarecisi, öðretmen ve 2 öðrencisini Romanya’nýn Craiovo kentine gönderiyor. Yapýlacak olan proje çalýþmasý için gidecek olan bir diðer okul ise Nizip Endüstri Meslek Lisesi, Avrupa Birliði Projesi kapsamýnda Davinci programý adý altýnda Pazar chentiz kentine hareket edecek proje kapsamýnda Nizip Tekel Ýlköðretim Okulu 8 gün, Nizip Endüstri Meslek Lisesi ise 1 ay boyunca proje çalýþmasý yaparak Türkiye’ye dönecekler yapýlacak proje çalýþmalarýnda, eðitim sistemi ve el sanatlarý hakkýnda araþtýrmalar yapýlmasý hedefleniyor. Tekel Ýlköðretim Okulu Müdürü Durdu Aydýn ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Çiçek ve beraberindekiler konuyla ilgili. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt’u ziyaret ederek yapýlacak gezi hakkýnda bilgi aldýlar. Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Ýlçemizde her alanda atýlým yapýldýðý gibi eðitim alanýnda da büyük atýlýmlar yapýldýðýný belirterek il genelinde elde etmiþ olduðumuz baþarýlarýn, bölge genelinde, buradan ülke geneline taþýndýðýný, yurt dýþýnda yapýlacak proje çalýþmalarýnýn ise bunun en güzel örneklerinden biri olduðunu vurguladý.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...