G.Antep'te gösteri yapan terör örgütü PKK yandaþlarýný taþ yaðmuruna tutan çocuklar ve vatandaþlar "Askere uzanan eller kýrýlsýn" diye slogan attý.
Devami...
G.Antep'te gösteri yapan terör örgütü PKK yandaþlarýný taþ yaðmuruna tutan çocuklar ve vatandaþlar "Askere uzanan eller kýrýlsýn" diye slogan attý.
Devami...
insanýn duygularýný kabartan ve GAZÝANTEPLÝLÝÐÝNDEN birkez daha gurur duyduran bir olay...
Þahinbeyin ve Þehitkamilin torunlarý bu topraklarda fransýzlarý barýndýrmadýlar, bu soysuzlarýmý barýndýracaklar...
ayrýca haberin altýndaki okuduðum yorumlar beni bir GAZÝANTEPLÝ olarak hem duygulandýrdý hem de gururlandýrdý. Ülkemizin bir çok yerinde Gazi þehrimiz halen farklý göz ile görülüyor...bu tür olaylar ile bu ön yargýyý kaldýrýyoruz
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ÝÞTE YORUMLAR...
Bozkurt Erciyes tarafýndan 2008-10-26 19:25:19 tarihinde yazýlmýþ
ha ha ha!!!
Adý niye GAZÝantep anladýnýz mý þimdi bölücüler...ÞANLIurfa'nýn da uyanýþý çok vakit almaz...Sýkýyosa DTP Kayseri'de miting yapsýn!!!
mert TÜRK tarafýndan 2008-10-26 19:23:50 tarihinde yazýlmýþ
GAZÝ unvaný size yakýþýyor
bir sinoplu olarak devlete verdiðiniz destekle gurur duydum.gazi unvaný alýp taþýyabilmek kolay deðil ellerinize saðlýk teþekkür ederiz
ceren arýgil tarafýndan 2008-10-26 19:21:13 tarihinde yazýlmýþ
tabanlarýný yitiriyorlar
tuncelide de bildiri daðýttýlar kepenk kapatýlmasý için ama esnaf takmadý.gösterici sayýlarýda çok azdý zaten
nuri tarafýndan 2008-10-26 19:09:21 tarihinde yazýlmýþ
ne de olsa GAZÝANTEP
üç-beç çapulcuya pabuç býrakacak deðillerdi... helal olsun sana gaziantep... sana burdan sevgi ve selamlar... Vatan, millet, ülke sevgisi nedir bilmeyen hainlere ders olsun...
Atma Ziya tarafýndan 2008-10-26 19:08:23 tarihinde yazýlmýþ
Adanalýlar...
Elazýð,Adýyaman,Gaziantep,Elazýð,Muþ, illerinde Pkk-Dtp nin halk üzerinde etkinliði çok az. Özgürlük palavralarýnýn nereye varacaðýný iyi biliyor oranýn halký.Fakat Þýrnak, Hakkari ve bikaç bölge 90-95 yýllarý arasýnda örgüt tarafýndan kurtarýlmýþ bölge sayýlýyordu yani istediði gibi örgt popaganda yapýyrdu halk üzerinde etki sahibi idi. Antepli kardeþlerimi tebrik ediyorum. Ama Adanalýlarý gözü kara bilirdik onlar niçin tepki göstermiyorlar þehirlerinde olan bitenlere.
HALUK DEMÝREZEN tarafýndan 2008-10-26 19:08:03 tarihinde yazýlmýþ
Ýþte Bu
Helal Olsun Gaziantep.
HALUK DEMÝREZEN tarafýndan 2008-10-26 19:04:55 tarihinde yazýlmýþ
Milletin Sabrý Taþtý
Sen Sokaklarý savaþ alanýna çevir Milletin arabasýný Yak Devleti okulunu taþla Çocuklarý kullan ne olacak böyle Halkýn sabrý kalmadý, onlar Polisi askeri taþlarken halkta toplanýp arkadan bunlarý taþlayacak linç edecek tabi ki, iþte bundan sonrada neden se hemen vay Pravakasyon var diyoruz, Ergenekon iþ baþýnda diyoruz nereye kadar bunlara ses çýkarýlmayacak, Bunlar Korkak ve Ürkek tep ki görmedikçe kuduruyorlar Onlar okulun camýný kýrýyorsa sende onun evinin camlarýný kýracaksýn ki Çocuðuna sahip çýksýn.
þenol özkan tarafýndan 2008-10-26 19:01:58 tarihinde yazýlmýþ
ohhhh olsunnnnnn
pkk ya yataklýk eden herkes birgün cezasýný görecektir gazi anteplileride ülkesine sahip çýktýklarý için ayrýyetten kutluyoruz........
alper tunga tarafýndan 2008-10-26 19:00:24 tarihinde yazýlmýþ
vaybee
trabzonlu olarak antepli kardeþlerimizi tebrik ediyorum. bu ülkede kimsenin yapmaya cesaret edemediklerini yaptýlar. helal olsun kardeþlerimize.
ahmet yýlmaz tarafýndan 2008-10-26 18:58:36 tarihinde yazýlmýþ
antepliler
birlik budur terörü destekleyenlere aðzýnýn payýný vermek ayrýmcýlýk degil bu topraklarda yaþamanýn gereðidir. rabbim vatana ve ýrký ne olursa olsun bu millete zarar ziyan vermesin. VURUN ANTEPLÝLER NAMUS GÜNÜDÜR.
Alparslan Bozkurt tarafýndan 2008-10-26 18:58:07 tarihinde yazýlmýþ
polis býrakmadý
býraksa daha neler yapacaktýk. çetin kayaya tosladýlar. þahinbeyin torunlarýyýz. kürt olduðu halde vataný için can veren karayýlanýn torunlarýyýz. çakallara meydanmý verecektik.
kamil baz tarafýndan 2008-10-26 18:57:01 tarihinde yazýlmýþ
þu düþtüðümüz hale
asker pkk yý daðda arýyor.
fatih konan tarafýndan 2008-10-26 18:56:19 tarihinde yazýlmýþ
kardeþlerim...
helal olsun iþte bu... bir can iki sayýlamaz bizi kimse ayýramaz...
iskender tarafýndan 2008-10-26 18:52:22 tarihinde yazýlmýþ
aykta alkýþlýyorum
GaziAntepli kardeþlerimi aykta alkýþlýyorum. Cumhuriyet tarihinin Gazi þehrinde fransýza aman vermeyen bugun de teröre aman vermemiþtir. Hep Yiðit yetiþtirmiþ memlekettir. Helal olsun helal. Bu kardeþinizden de size selam olsun. Allah a emanet olun
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Gaziantep kendine yakýþaný yaptý desene,tebrikler valla
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Kurtuluþ yýllarýnýn MÝLLÝ UYANIÞI Gaziantep'ten çýkýp tüm yurda nasýl yayýldýysa Ayný Gaziantep pkk içinde MÝLLÝ UYANIÞA bir giriþ yapmýþtýr..Tüm ulusa hayýrlý olsun..Yýllardan beri yapýlmasý gereken buydu iþte. Lazý-çerkezi, kürdü-türkü, alevi ve sünnisiyle terör örgütü pkk ya ulusca verilecek bu uyanýþ onlarýn sonu olacaktýr.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
bir antepli yede bu yakýþýrdý, ne ingilize,ne fransýza,ne uðursuza pabuç býrakmýþýz.bir iki çulsuza mý meydaný býrakacaktýk?dedelerimizin bizlere býraktýðý mirasý ve bayraðý daha da ileri götüreceðimizden eminim.
daha önce derdim ki yahu hep dtp yandaþlarý çýkýp gösteri yapýyor hiç mi bunlara rest çekecek adam yok ve bunu Gaziantep te yaþadýk artýk korkarak çýkacaklar..
yanlýz bitmiþ, son kozlarýný oynayan bir pkk var amaç türkü kürdü birbirine düþürmek onun için çok dikkatli olup bu tür oyunlara alet olmamamýz gerek...
Vurun AntepLi KardaþLarým Namus günüdür...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Yazýnýzýn silinmesi icab etti. Gerekçesi mesaj olarak size iletilecektir. Anlayýþýnýzdan dolayý teþekkür ederim.
Konu Orhan Çelik tarafýndan (26.11.08 Saat 09:17 ) deðiþtirilmiþtir.
Alparslan Bozkurt tarafýndan 2008-10-26 18:58:07 tarihinde yazýlmýþ
polis býrakmadý
býraksa daha neler yapacaktýk. çetin kayaya tosladýlar. þahinbeyin torunlarýyýz. kürt olduðu halde vataný için can veren karayýlanýn torunlarýyýz. çakallara meydanmý verecektik.
bu yorum her þeyi acýklýyor aslýnda.....