Allah bu nar eþkisini icad edenden razý olsun. Nar eþkisinin sayesinde Gökhan kardeþimin tertiplemiþ olduðu çið köfte ve bol Nar ekþili salatasýndan hepimiz doya doya yedik. Yediðimiz köftede ve salatada dört dörtlüktü. Köfteyi yoðuran baþta ahçýmýza ve salatayý hazýrlayan Gökhan kardeþime bir kez daha teþekkürler. Ardýndan Ýbrahim Alakuþ kardeþimizin yaptýrmýþ olduðu bol peynir ve fýstýklý kadayýfa diyecek yoktu. Gecenin ilereleyen saatlerine kadar sitenin müdavim üyeleri ile gecen koyu sohbet ile güzel bir gece yaþadýk. Anlayacaðýnýz nizip com'a yakýþýr bir gece ve organize düzenlenmiþti. Ýnþaallah Gökhan kardeþimin annesi bu kez de Üzüm pekmezi yapar. Bu seferde annesinin elinden yapýlmýþ Sucuk, Bastýk, Muska ve Hapse yeriz![]()
:
![]()
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Yine en yakýþýklý sen çýkmýþsýn
Bencede hoþ bir gece oldu, son anda oluþmasýna raðmen herþey mükemmeldi. Zaten kafenin atmosferi buna yetiyor. Ýnþaallah 15 günde bir, daha geniþ þekilde tekrarlayalým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
gökhan abi ellerinize saðlýk kýymetli abilerimede afiyet olsun
Gerçekten çok güzel oldu. Köftede mükemmel olmuþtu. Ýnþallah 15 günde bir daha fazla katýlýmla bu güzellikler devam eder. alýþkanlýk yapar zevkle otururuz. Vede yerizz.![]()
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
o kadar çok yemiþim ki gece midem beni yatýrmadý,
Gökhanýn nar ekþisi konusu bizleri bir anda çið köfte ortamýna kaydýrdý...
herþey ve daha da önemlisi ortam çok sýcak ve güzeldi
inþallah 15 günde bir tekrar bu ortamý yakalamak ümidiyle diyelim...
herkese teþekkürler
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Güzel insanlarla güzel bir ortamda özlediðimiz bir birlikteliði tekrarladýk, ellerinize saðlýk.
Bu arada Derviþ bey'den Nizip MYO'nda organik tarým bölümünün açýldýðýný öðrendim Ýnþaallah bölgemize, çiftçimize katkýsý olur/olacaktýr.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Afiyet þifa olsun Ýnsan bir aramazmý.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
sabaha kadar kývrandým durdum hem acýdan hemde Fatih abimin olmayýþýndan![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Son zamanlardaki site durgunluðunu giderme açýsýndan hoþ bir buluþma oldu. Ýlk günkü heyecan ve nizip com ruhu tavan yaptý. Bu birlikteliði 15 günde bir her cumartesi akþamý tekrarlayacak olmamýz bir gereklilik ve ayrý bir heyacan olacaktýr.. Gecenin yükünü çeken Ýbrahim ALAKUÞ ve GÖKHAN kardeþimize teþekkür ederiz.
Bu hafta ORHAN ve ÝBRAHÝM kardeþimizin misafiriyiz.![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Teþekkürler orhan gardeþim,aslýnda bu toplantýlarý her hafta bir kardeþimde yapýlsa çok hoþ olur diye düþünüyorum.Bizde gurbetten canlý yanyýnla katýlýrýz.Hepinize afiyet þifa olsun inanýn çok duygulandým aranýzda olamamaktanda büyük üzüntü duydum.
Yalnýz bir eksik var aranýzda.Gerçi iyiki gelmemiþ yoksa sofrayý siler süpürürdü.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM