Þanlýurfa’nýn Birecik ilçesine baðlý en büyük köylerinden olan Baðlarbaþý köyündeki Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü Mustafa Demir ve Birecik Þehit Abdulgafur Erkan Ýlköðretim Okulu Müdürü Hasan Uçaktürk ile okul görevlileri ve öðretmenler tarafýndan Þanlýurfa Teftiþ Kurulu Baþkanlýðýna atanan Mehmet Emin Akgün’e bir nezaket ziyaretinde bulunuldu. Uzun yýllar, baþarýlý çalýþmalara imza atan, okul müdürlerine ve öðretmenlere en güzel rehberliði yapan eðitim için hiçbir fedakarlýktan kaçýnmayan Mehmet Emin AKGÜN ’nün teftiþ kurulu baþkaný seçilmesi Ýlçede memnuniyet yarattý.Yapýlan bu ziyaretten dolayý çok mutlu olduðunu belirten Teftiþ kurulu baþkaný Akgün, Birecik Ýlçesinde bulunan tüm okullarýmýzý ziyaret ettik, birçok Öðretmenlere rehberlik yaptým. Gerçekten de Baðlarbaþý Köyünde Bulunan Baðlarbaþý Ýlköðretim okulu ile Þehit Abdulgafur Erkan Ýlköðretim Okulunun baþarýlarýnýn artýðýný görüyoruz dedi. Baðlarbaþý köy sakinleri de okumayý çok seviyorlar. Okul müdürlerinin ve öðretmenlerinin anlamlý ziyaretlerinden dolayý kendilerine teþekkür ederim diyen Akgün, 2008-2009 Eðitim-Öðretim yýlýnda baþarýlarýnýn devam etmesini dilerim þeklinde konuþtu.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...