derviþ abi böregin cok güzel olmustu ellerine saglýk
Made Ýn NizipLi
abi agzým dolu iken cektin poz veremedim ama saclarýmda konusmus ha =)
Made Ýn NizipLi
kusura bakmayýn baþka yerde davetlýydýk bugun gelemedýk kýsmetsede býrdahaký davete artýk... maþallahh aþçýlar ve yemeklerý hakkýnda dýyecek hiç bir þey yok elleri dert görmesýn göründüðü kadar güzeldi eminimm.... ama varlýðmýz olmasada gönlümüz bu site ile beraber her zamannn...
DÝCLE OLDUKÇA FIRAT COÞKUYLA AKAR...
Uzun süredir böyle sýcak bir ortamda bulunmamýþtýk. Bizleri kýrmayýp gelen tüm dostlarýmýza þükranlarýmý sunuyorum. Gayesi sadece Nizip ve Nizipliler olan bu insanlar, yýllardýr mesajlaþtýklarý fakat yüz yüze görüþmedikleri arkadaþlarýyla buluþmanýn heyecaný içerisindeydi.
Bu nezih ortamý bizlere hazýrlayan ve tüm masrafý üstlenen Derviþ beyede ayrýca teþekkür ediyorum. Osmanlý parkýndaki lokanta, mükemmel bir aile ortamý olmuþ. Sayý önceden belli olmamasýna raðmen organizasyon ve yemeklerin lezzeti mükemmeldi. Tekrar teþekkürler.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Baþta Derviþ abiye katkýlarýndan ve verdiði yemekten dolayý teþekkür ediyorum ayrýca oraya gelen nizip.com site arkadaþlarýma Cumali kardeþime ve çalýþanlara ayrý ayrý teþekkür ediyorum güzel bir ortamdý yemeklerde güzeldi katýlamayanlar adýna üzüldüm...
Katýkýda Buluna nherkese teþekkür ediyorum.Sayýn admin imize bizi bir catý altýnda birleþtirip güzel bir ortam olmasýný sagladý.Gelen herkesin ayaklarýna saðlýk.O güzel YemekLeri yapan herkesin ellerine saðlýk.YemekLeri Servis eden komsumada Tsk ederimayrica resim icinde tesekkur ederim
Made Ýn NizipLi
Bu güzel geceyi düzenleyen site yönetimine çok teþekkür ederim.
Gerçekten çok sýcak bir ortamdý Abdurrahman ÖRSKIRAN yani nizip27700 abimizin o güzel Niziple ilgili sohbeti ayrý bir güzeldi.
Niziplilere yakýþýr bir iftar sofrasý vardý Derviþ abim kendi elleriyle hazýrladýðý o güzel yemekleri bize ikram etti Allah ondan razý olsun ondan.
Yemeðe diðer katýlan arkadaþlarýmýzýnda ayaklarýna saðlýk.
Katýlým gayet güzeldi.
Ayrýca Cumali kardeþe, ÝBrahim ustaya, baþ þefimize ve diðer arkadaþlara çok teþekkür ederim...
Konu Gökhan Dokuyucu tarafýndan (27.09.08 Saat 13:25 ) deðiþtirilmiþtir.
her yönüyle dörrt dörtlük bir geceydi, Derviþ abiye ve Osmanlý Parký çalýþanlarýna ne kadar teþekkür etsek azdýr.nizip.com ailesinin birlik ve beraberliðinin artmasý dileðiyle...
ayrýca cumalinin de emeði çok geçti onada kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyorum...![]()
Konu ibrahim tarafýndan (27.09.08 Saat 19:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ççok güzel bir organizasyon du emeði geçenlere teþþekürler!!!