okadar beklediniz keþke bayram sonrasý mesire alanýnda buluþma olsaydý bizde gelirdik, neyse saglýk olsunbayramdan sonra allah izin verirse nizipteyiz.....
okadar beklediniz keþke bayram sonrasý mesire alanýnda buluþma olsaydý bizde gelirdik, neyse saglýk olsunbayramdan sonra allah izin verirse nizipteyiz.....
yemek davetinize katýlamayaçaðýmdan dolayý özür dilerim. allah birliðinizi bozmasýn. afiyet olsun hemþerilerim.
davetiniz icin cok tsk cok sevindim biryandan uzuldum tabi malum parisden katiliyom hem nizipi hemde siz degerli nizip.com ailesiyle tanismak bana mutluluk verrirdi saglik olsun hayirli iftarlar
davetiniz için çok teþekkürler sizlere ii iftarlar istanbulda yaþadýðým için katýlmam imkansýz þimdiden ii bayramlar .
senin Canýn Saðolsun ziyacýðým, Hele sen Bir Gel Hayýrlýsý Ýle Ben sana Bahriyeli Ustanýn ellerinden altý ezmeli ýsmarlarým...![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Arkadaþlar hepinize þimdiden afiyet olsun.Bu mübrek KADÝR GECESÝ ne raslayan bu günde böyle bir organizasyon hayýrlý olur inþallah.Tüm arkadaþlarýn ve islam aleminin KADÝR GECESÝ kutlu olsun.Saygýlarýmla.
Türkiye Muhtarlar Derneði Nizip Þubesi Baþkaný
Ýstasyon Mahallesi Muhtarý
Dede KILIÇ
tel : 0.342 518 23 09
cep: 0 544 518 23 09
0 535 246 64 54
yurt dýþýnda olduðum için bu toplantýya katýlamýyorum umarým çok güzel geçer herkese þimdiden iyi bayramlar dilerim.
ayrýca sizler bazý konularý paylaþmak isterim saygýdeðer arkadaþlar sizler orada belki hubi olarak ugraþýyorsunuz bu iþlerle ama inanýn bir çok soruna çözüm olduðunuda umarým biliyorsunuzdur sizlerden ricam daha kapsamlý bir nizip tanýtýmý sanayiisiyle olsun ve sanayiide sabunu fýstýðý ve yaðý unutmuyalým bizleri bunlarla tanýyorlar ve bunlarla biliyorlar bu sitede ben önde gelen firmalarýmýzýn reklamlarýný görmek isterim ve soranda var bir kaç kiþinin göncel sözleri deðil ve burada gerçek niziplilerin olmasýný isterim yani nizipi nizip yapan sanayiisi o tarihi ve kültürel etkinliklerde yemeklerini yemek tarifleri olabilir ben bulgur pilavýný ne kadar özledim bilirmisiniz hepinize baþarýlar ve saygýlar sunar hepinizin nazik ellerinden sýkarým herþey gönlünüzce olsun