Evet Bi De Bayramýn Birinci Günü Kabak Musakkasý Da çok Güzel Olur Du
Evet Bi De Bayramýn Birinci Günü Kabak Musakkasý Da çok Güzel Olur Du
aozoglu abi kabak musakkasýnýda en kýsa zamanda siteye yüklerim saygýlar
nizipin bayram yemeðine bayýlýyorum.her bayram nizipte veya bir niziplinin evinde olmak istiyorum,çok þanslý olduðum için her bayram yuvarlama yiyorum.baþakcým annenin ve senin ellerinize saðlýk.
herþeyi bilmene gerek yok,haddini bil yeter
Yuvarlamanýn aparatý çýkmýþ ! 25 ytl'ye antepde pasajda satýlan yuvarlamatik ile daha çabuk yuvarlama yapýlabiliyormuþ. biz aldýk ama beceremedik![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bizim yuvalamayý tam kýrk kiþi oturmuþ yapmýþ Allah hepsinden razý olsun...
yuvarlama dedinizde canýmýz çektißu arada hepinizin bayramý þimdiden kutlu olsun..
Yoðurtlu yuvarlamayý hazýr olarak www.hepsiantep.com dan sipariþ edebiliyorsunuz.
www.hepsiantep.com dan siz hanýmlara özel hazýrlanýp kargo ile gönderiyoruz.
![]()
Antep Yuvarlama (yuvalamada denir)
Gaziantep'de vaz geçilmez yemek türlerinin baþýnda gelir. Özel davetlerin ve bayramlarýn vaz geçilmez menüsüdür. Yuvarlamasý bir o kadar zahmetli ve tutturmasý o kadar zordur.
Saatlerce yuvarlama derdine son...
Artýk Gaziantep'li hanýmlarýn hünerli ellerinden evinize kadar gönderiyoruz. Size sadece eti, nohutu piþirip, yoðurtla eklemek kalýyor.
Kýþ aylarýnda steril ambalajlarda ve ambalaj içerisinde soðutucu elemanlarla beðeninize sunulacak. Yol ortamýna dayanmasý için hafif kavrulacak ve þoklanacak.
Ürünü teslim aldýðýnýzda beðenmezseniz paranýzý iade ediyoruz. Çünkü ürüne güveniyoruz.
Yuvarlamamýzýn içeriði:
Yaðsýz kýyma, pirinç, yumurta, tuz, karabiber, Soðan
Yemeðin Malzemeleri:
500 gr Hazýr yuvarlama
250 gr Et
1 su bardaðý Nohut
500 gr Süzme yoðurt (içine 1 kaþýk un, 1 tane yumurta, 1 kaþýk süt atýlarak kýsýk ateþde çevrilir.)
Tuz, karabiber, kuru nane
Yað
Yuvarlamanýn Hazýrlanýþý :
Þoklanmýþ halde elinize ulaþan yuvarlamalarý, çözülmesi için 30 dk ortam sýcaklýðýnda bekletiniz.
Önceden ýsladýðýnýz nohutu ve eti düdüklüde kapaðýný kapatmadan piþmeye býrakýnýz. (15 dk)
Ara sýra suyun üzerinde oluþan kefini alarak, bir müddet sonra içine tuz (ve isteðe göre etin kokusunu almasý için defne yapraðý) ekleyip, kapaðýný kapatarak tam piþiriniz. (15 dk))
Et ve nohutu bir tencereye boþaltýp, içine yuvarlamalarý ekleyiniz. Kýsýk ateþde piþiriniz. (2 dk)
Bu sýrada az önce hazýrlamýþ olduðunuz süzme yoðurtu, tencereye kaþýk kaþýk katar ve yedirirsiniz. (2 dk)
Servis þekli :
Sýcak olarak servis yapýlýr. Üzeri naneli yað ile süslenir.
Bakalým Baþak haným ve ailesi bu tarifi beðeneceklermi ?
0342 5171254
mamet emmiii bu yuvarlama iþini iyi biliyon...bende sený kazak erkek sanýr..örnek alýrdým....yanýlmýþým..daha kolay yemek tarifleri verirseniz..bunu beceremem...
![]()
Tabiki ben hazýrlamýyorum.
Yakýnlarýmýn yaptýrdýklarý yer var ve çok beðeniyorlar.
Hanýmlýk kolay oldu![]()
0342 5171254
gerçektende çok güzel bir yemek
hele antep dýþýndan gelen ve acýlý yemeklerimizi yiyemeyen misafirlerimiz için bulunmaz nimet
Artýk mevsimi geliyor. Yuvarlayamam, uðraþamam diyenlere duyurulur.
Bayramýn vazgeçilmez yemeði yoðurtlu antep yuvalama...
Site Yardým Konularý
nizip geldiðim de çok beðendiðim yemek lerden biri de yuvarlama
selam baþak bayrama hazýrlandýðýmýz þu günlede bize bayramý erken yaþattýn..türkiyede bayram yemeði olan sanýrým ilk þehir gazianteptir ....yuvarlamayý yiyipte beðenmeyene daha rastalamadým ama her nedense çok sever beðenirler ama yapamazlar çünkü yapmasý çok mesakkatlidir ..caným memleketim in insanlarý seve seve yapar ve yerler..afiyet olsun yiyenlere, anneninde eline saðlýk ...ha hazýrýn kilosu kaca biliyormusunuz 25 tl çok ta pahalý