![]()
Nizip Ticaret Odasý Osman Sayýn toplantý salonu, 2008 yýlýnda Nizip’teki liselerden mezun olup 2008 yýlý ÖSS sýnavýnda Türkiye sýralamasýnda ilk 20 bin içinde yer alan öðrencilere yönelik yapýlan ödül törenine ev sahipliði yaptý. Ödül törenine Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve þube müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan, ilçe genelinde derece yapan öðrenci ile öðrenci velileri katýldý. Nizip Ticaret Odasý tarafýndan sayýsal, eþit aðýrlýk ve yabancý dil branþlarýndan yer edinen toplam 11 öðrenciye ödül verildi. Puanlamalara göre 6 öðrenci tem altýn, 5 öðrenciye ise yarým altýn davetliler tarafýndan takdim edildi. Ödül töreninde bir konuþma yapan Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Ticaret Odasýna eðitim konusunda yaptýðý mütevazi davranýþýndan dolayý teþekkür etti. 2008 yýlýnda ilçede öss sýnavýna girip bu yýl üniversiteyi kazanýp kayýt yaptýranlarýn ramazan bayramý sonrasýnda Ýlçe Kaymakamlýðýna müracaat etmeleri gerektiðini hatýrlatan Kaymakam Güner, hem kayýt paralarýnýn hem yol paralarýnýn sosyal yardýmlaþma fonu tarafýndan verileceðini belirterek eðitime herkesin sahip ve destek çýkmasý lazýmdýr dedi. Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt ise bu baþarýlý öðrenci velilerinin de büyük emekleri olduðunu belirterek çocuklarýný gururla üniversitelere yollamak en doðal hakkýnýzdýr dedi. Ödül töreninde ödüle layýk görülen öðrencilere ise yetiþtiðiniz yöreye ve ülkenize sahip çýkmak çok çalýþmakla olur bunun için çok çalýþýnýz þeklinde konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...