Geleneksel iftar toplantýmýzýn gününü belirleyelim arkadaþlar.
Eðer bir yer bulamazsak bizde de yapabiliriz.
Malum artýk benimde bekar evim var
Sizleri Aðýrlamaktan onur duyarým...
Geleneksel iftar toplantýmýzýn gününü belirleyelim arkadaþlar.
Eðer bir yer bulamazsak bizde de yapabiliriz.
Malum artýk benimde bekar evim var
Sizleri Aðýrlamaktan onur duyarým...
Konu Gökhan Dokuyucu tarafýndan (10.09.08 Saat 14:17 ) deðiþtirilmiþtir.
Arkadaþlar tüm günlerimiz rezervasyonlu olduðundan müsait bir gün kollamak zorunda kaldýk.
Þuan için tek boþ günümüz Cuma günü olduðundan Cuma gününe iftar yemeðimizi ve toplantýmýzý alýyoruz.
Önceden rezervasyon yaptýrýsanýz memnun oluruz.
Tüm nizip com üyeleri ve Nizip sevdalýlarý bizim davetlimizdir. Saygýlar.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Allah razý olsun Derviþ kardeþim. Güzel düþüncen ve temennilerin için saðolasýn. Dediðim gibi hafta sonlarý müsaitim, ama inþaallah eczacýmdan izin alabilirsem aranýzda bulunmaktan gurur duyarým.....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Cuma günü uygun olacaktýr. Tüm dostlarýmýzý Cuma günü Osmanlý parkýna Ýftar yemeðimize bekliyoruz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
cuma günü orda olmayý inanýn çok isterim , yemek ve muhabbet söz konusu olduðu zaman dayananmam , huzi bilir beniAma malesef iftar vakti yayýndayým. yine de þartlarý zorlayacam, inþallah cuma orda olacaðýz ama yinede benimki askýda dursun , gelemezsem bile iftardan sonra gelir payýmý alýrým belki
þimdiden hayýrlý iftarlar. Rabbim emegi gecenlerden razý olsun. afiyet olsun.
bu ramazan toplu iftarlara katýlmýyorum.ama nizip.com için cuma günü gelcem inþ.
Evet sonunda o gün geliyor
Ancak ben cuma günü halfetide dersim varakþama yetiþmeye çalýþacaðým.
Bu toplantýyý kaçýrmak olmaz![]()
gökhan, bu kadar söyledin durdun, hele bir gelme varyaaa, o zaman baþýna gelecekleri sen düþün...
bu tür organizasyonlarda en buyuk eksiklik kiþi sayýsýnýn belirsizliði bence...gelecek kiþileri en azýndan burda bilirsek ona göre hazýrlýk yapýlýr kanaatindeyim...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
arkadaslar ýslerýn yogunlugundan dolayý pek ýlgýlenemýyoruz ama býze ne duserse her zaman yanýnýzdayýz unutmayýnýzz
Cuma günü inþ.ordayýz.Bize þöyle iki kiþilik torpilli bir yer ayarlayýn.Malüm muhtarla beraber geliyoruz
(muhtarýn haberi yok ama ben söylerim) =)
Made Ýn NizipLi
mehmet abi sabah lefkeden çýkýyorum iftar yemegine gelmek için allaha emane olun.
BENÝ HEP KAVGALARIMDAN BÝLDÝLER... YARIM BIRAKTIGIM OKUL ,
BÝR BÝR TEMBEHLEYEN ANAM, SEVDÝGÝM KIZ, SEVGÝDÝMÝ BÝLMEYEN KIZ.
26.09.2008 tarihin de vereceðiniz iftar yemeði davetinizi aldým,hem sevindim,hem de duygulandým.
ancak,istanbul da bulunmam sebebi ile davetinize gelemiyeceðimi bildirmek isterim.
sizlere hayýrlý iftarlar diliyorum,Allah kabul etsin.
Çok gelmek isterdim ama Ýstanbuldayým ve gelmem imkansýz, inþallah daha sonraki etkinliklere katýlabilirim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
davetiniz için çok teþekkürler sizlere ii iftarlar istanbulda yaþadýðým için katýlmam imkansýz þimdiden ii bayramlar diliyorum..
Ben Nizip te olduðum halde katýlmayacaðým. Yaz Toplatýsýndaki deðiþiklikten sonra nizip.com sitesi ile ilgili etkinliklere katýlmama kararýmda geri adým atmýycaðým.
SIKINTI YARATMA...!