sevgili arkadaþlar,
sayin belediye baþkanýmýzýn destekleri ilke,30 çocuk giydirildi.bu arada saðolsunlar,giyim-kuþam konusunda yardýmlarýmýz devam ediyor.çok teþekkür ederiz.
bugün o fakir ailelerin mutluluðuna þahit olmanýzý isterdim.sevgiler
sevgili arkadaþlar,
sayin belediye baþkanýmýzýn destekleri ilke,30 çocuk giydirildi.bu arada saðolsunlar,giyim-kuþam konusunda yardýmlarýmýz devam ediyor.çok teþekkür ederiz.
bugün o fakir ailelerin mutluluðuna þahit olmanýzý isterdim.sevgiler
Cenabý Allah sebep olanlardan da razý olsun
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Belediye baþkanýmýzýn böyle yardýmlarda bulunmasý çok iyi ama ben olaya farklý bir bakýþ açýsý getirmek istiyorum.
Nizip esnafýn ne kadar yardýmsever olduðunu biliriz derneklerimiz organize bir biçimde yardým kampanyasý düzenleyebilirse. Ancak bu kampanyayý halkýmýzýn güvenibileçði biri olan Sayýn hacý fevzi AKDOÐAN baþkanlýðý ileyapýlabilir. 20 kiþi yerine 200 kiþiye yardým edilmiþ olur hemde Halký bilinçlendirilmiþ olur..............
Ne derdiniz?
Suan da sokak çocuklarýna belediyemizce ve ahmet aksoy abimizin kurduðu derneklerce gereken yardýmen iyi þekilde yapýlýyor, fakat sokak çocuklarý için dahada önemlisi, menderes mh. akevler ile çalýþanlar evleri arasýna yapýlmakta olan çocuk esirgeme yurt binasý ne zaman faaliyete geçecek ve de faaliyete geçince bu çocuklarýmýza sahip çýkýlacak mý ? konu ile bilgisi olan yetkililerin bizleri bilgilendirmesini rica ederim...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh. Metalciðim aaaaahhhh... Bu konuyu zamanýn birinde KUMRALIM açmýþtý.... Hey gidi günler heeey....
Kumralým ; bu konuyu ilk açtýðýnda bir gün senin hasretinle,biricik dostun Huzeyfenin de sokaklara düþeceðini hesap etmiþmiydin acaba...?
Bak iþte yine efkarlandým,aha sokaða çýkýyorum.... Senin yüzünden....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
aylar öncesinde yaptýðým uyarý üzerine pek çok ithamlar yapýldý.Günahýmý alanlar çok oldu.Ben se hep bekledim.Onlarý kendi adýma affettim.Ama söylediðim dikkate alýnýp zaman içinde meydana gelen geliþmeler ne kadar isabetli davrandýðýmý ortaya koydu.Bundan dolayý kibirlenmiyorum,aslýnda üzülüyorum.Ama ülkemizde sivil toplum kuruluþlarý saðlýklý bir zemin ve amaçta örgütlenemiyor bir türlü.sorun burda.
Derneðe gelince ;þu anki yapýsý ve çalýþmalarý daha güzel,organize ve yolunda gitme eðiliminde.Bunu görmekten mutluluk duyuyor ve arkadaþlara baþarýlar diliyorum.(gecikmiþ bir cevap larak alýnsýn sadece)..slm.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
alýntý:
Huzeyfe:
Kumralým ; bu konuyu ilk açtýðýnda bir gün senin hasretinle,biricik dostun Huzeyfenin de sokaklara düþeceðini hesap etmiþmiydin acaba...?
.
Dostum sokaða düþmene üzüldüm ama Ahmet Bey sana da sahip çýkmýþtýr umarým.
Konu nizip.com tarafýndan (08.06.08 Saat 18:03 ) deðiþtirilmiþtir.