hayýrlý olsun
Caným Gökhaným,seni parkta çok beklettim kusura bakma,vallahi müsait deðildim... Protokolin yemeði vardý mecburen kaldým. Tüm hazýrlýðý ve organizasyonu bana yaptýrdýlar.Söz bi dahaki geliþinde sana özel parogram yaparým![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Dün akþam ilk defa arkadaþlarla Osmanlý parkýnýn içindeki kafeteryaya gittim zorunlu olarak.Beþiktaþýn d smartta maçý vardý.Mükümmel bir yer yapmýþlar(Bence gaziantepteki incilipýnardan esinlenmiþler)Ellerinize saðlýk kim iþletiyorsa kafeyi.Fiyatlar konusunda degiþiklik yapmayýn lütfen aklý baþýnda adamlar gelsin.
evet çok güzel emeði geçenlere teþekkürler özellikle derviþ abiye...
benc ederviþ beyin bu konu hakkýnd ayazý yazmasý lazým cünkü ona ait olduan göre konuda ona düþer bize deðil gel göerlimki onunda ona göre diyecekleri vardýr kolay deðil iþ yeri calýþtýrmak
geçen gün parkta bulunan wc ye girdim içeriki bütün musluklar kýrýlmýþtý .
acaba parktaki güvenlik ne yapýyr anlamýyorumm..
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Osmanlý parkýnda canlý müzük baþladý.Çokta güzel proðram yapýyorlar.Bu arada nargileside güzeldi dün akþam.Cumali böyle devam etBöyle yerlerin desteklenmesi lazým.Lütfen duyarlý olup bu insanlarýn biþey yapma azmini kýrmayalým.
Evet çok güzel bir ortam Allah yapanlardan razý olsun.
Ancak Nizipli gençlere hitap etmesi için fiyatlarýn ona göre ayarlanmasý gerek...
Bence fiyatlar çok iyi hiç dokunulmamasý gerekiyor.öyle dekor yapacaksýn,canlý müzik çay 1 ytl çok degil bence.
mehmet sen nerde yaþýyorsun![]()
Tamam ortam çok güzel sinerji harika ancak Nizipli gençlerede hitap etmesi açýsýndan fiyatlar biraz daha uygun olabilir diyorum.
NizipteHerþeyin bi deðeri var gökhan.Biz devamlý herþeyin en iyisini isteriz.para paraya gelince ucuz olsun.O zaman iyi olmaz iþte
![]()
Nizipli gençlerin durumunda olmaný isterdim onlarý anlaman için
Herkesin cebinde tomarla para yok mehmet kardeþim.
neyse selamlar.