![]()
Nizipli Ýþadamý ve Hayýrsever Bilal Çeker tarafýndan Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðüne 25 Bin YTL deðerinde 1 adet Tofaþ Doblo araç hediye edildi. Nizip Ticaret Odasýnda dün gece verilen iftar yemeði sonrasýnda hayýrsever iþadamý Bilal Çeker’e Nizip Ýlçesinde yapmýþ olduðu hizmetlerinden dolayý bir plaket töreni düzenlendi. Plaket törenine Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Ýlçe Jandarma Komutaný Üsteðmen Çaðrý Demiröz, Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Aslan, Gaziantep Ýl Emniyet Müdür Vekili Nevzat Ýlhan Kayhan, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ýþadamý Seyit Çeker, Nizip Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ve Nizip Radyo Televizyon Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy ile çok sayýda emniyet personelleri katýldý. Plaket töreninde bir konuþma yapan Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizipli Ýþ Adamý ve Hayýrsever Bilal Çeker’e bu plaketi vermekten gurur duyduðunu belirtti. Plaketi alan Hayýrsever Ýþadamý Bilal Çeker ise bu plaketi almaktan ve ömür boyu saklamaktan onur duyacaðýný söyledi. Plaket törenin hemen ardýndan Nizip Ticaret Odasý önünde kurdele kesme töreni yapýldý. Hayýrsever iþadamý Bilal Çeker tarafýndan Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðüne hediye edilen hizmet aracýnýn kurdelesi kesilerek, Nizip Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ’a teslim edildi. Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Gaziantep Ýl Emniyet Müdür Vekili Nevzat Ýlhan Kayhan, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ ve Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Aslan, tarafýndan kurdele kesilirken Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ bir konuþma yaptý. Nizip Emniyet Müdürlüðüne yapmýþ olduðu yardýmlarýndan dolayý Volkan Group yetkililerine teþekkür etti. Gerek eðitim alanýnda gerekse sosyal alanda yapmýþ olduðu hizmetler nedeniyle Nizip’in gururu haline gelen Hayýrsever Ýþadamý Bilal Çeker’in bu davranýþý herkese örnek olmasýný istiyorum diyen Emniyet Müdürü Durmuþ, çünkü Nizip Emniyet Müdürlüðü her anlamda güçlü olmak zorunda, ayakta durmak zorundadýr diyerek duygu ve düþüncelerini dile getirdi. Hayýrsever Ýþadamý Bilal Çeker tarafýndan bundan bir süre önce Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulunun yapýmý tamamlanarak 2007-2008 Eðitim ve Öðretim yýlýnda hizmete sunulmuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...