![]()
Özyurt koleji Ýlköðretim okulu 2008-2009 Eðitim-Öðretim sezonunda bir proje baþarýsý daha elde etti. Geçen sezon koordinatörlüðünü yaptýðý A.B Eðitim projesini baþarýyla tamamlayan Özyurt koleji bu sezon yeni bir Avrupa Birliði projesinin daha ulusal ajans tarafýndan kabul edilmesiyle baþarýsýný tekrarladý.
Proje sorumlusu Hasan Karacan yaptýðý açýklamada , öðretmen ve öðrencilerimizin özverili çalýþmasý sonucu güzel bir proje hazýrladýklarýný Projeye Ýngiltere, Almanya , Ýsveç ve Danimarka dan Eðitim kurumlarýnýn ortak olduðunu söyledi. Karacan ; amacýmýz okulumuz öðretmenlerinin Avrupa’daki farklý eðitim - öðretim kurumlarýnýn deðiþik uygulamalarýyla bizim uygulamalarýmýzý karþýlaþtýrýp alternatif eðitim programlarýný geliþtirmek , öðretmen ve öðrencilerimizi bu metotlardan istifade ettirerek daha baþarýlý olmalarýný saðlamaktýr. Bu kapsamda Ocak ayýnýn sonunda 10 öðretmenimiz Ýngiltere , Almanya , Ýsveç ve Danimarka’daki eðitim kurumlarýný ziyaret ederek çalýþmalarýna baþlayacaklardýr. Avrupa ülkeleri ile diyalog sonucunun da kaliteyi artýrmak ve baþka bakýþ açýlarý kazanmayý hedeflediðimiz kadar onlara vereceðimiz güzellikler de olduðunu düsünüyoruz. dedi.
Özyurt Koleji Müdürü Ý.Hakký Akman konuyla ilgili olarak yaptýðý açýklamada,
Projenin Leanordo Da Vinci kapsamýnda gerçekleþtiðini ve projenin konusunun ‘Alternatif Eðitim Metodlarýnýn Uygulanýp Geliþtirilmesi’ oldugunu söyledi. AKMAN; Özyurt kolejinin Avrupa Birliði Eðitim ve Kültür projelerine alýþýk olduðunu , proje çalýþmalarýnýn sadece bu alanda deðil birçok alanda farklý ve orijinal projelere imza attýðýný söyleyerek, proje çalýþmalarýna katýlýp gayret gösteren tüm öðretmen ve öðrencileri kutluyor baþarýlarýnýn devamýný diliyorum dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...