Siz pantolon giydi?iniz zaman biz bi?ey diyormuyuz...?Dimi yaniiiiiiii.....?
Siz pantolon giydi?iniz zaman biz bi?ey diyormuyuz...?Dimi yaniiiiiiii.....?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
ee üzüm üzüme baka baka kararýr,
hatta bide körle yatan þaþý kalkar diycem ama admin siler diye demiyorum :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
aha gene bi dedikodu ogün bizim evin orda yaþlý amcalar oturmuþ bayanlarýn pantolon giydigini konuþuyolardý...
valla metal abi nedense erkeklerde bayanlarýn hep kötü yönlerini alýyolar...
haaa bu arada feminist degilim....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
O yaþlý amcalarýnda gözünden hiç bir þey kaçmýyor hani....?
Asiciðim benimki sadece bir þakaydý,maksat dedikodu olsun... Bayanlarýn hep yanlýþýný dillerine dolama huyu erkeklerin genlerinde vardýr... Konuþmasalar dilleri þiþer.... Kadýn haklarýnýn en büyük savunucusu olan ben ,yani Huzeyfe.... Her zaman için onlara saygý ve hürmetimi göstermiþimdir... Anaya duyulan saygý ve hürmet,dünya üzerinde yaþayan tüm kadýnlara yansýmalý.... Allah cc kadýnlarý biz erkeklere kutsal bir emanet olarak vermiþtir.... Her ne kadar o emanetten bize henüz verilmediysede,bunun bilinci içerisinde olduðumu bildirmek isterim... Son olarak þu hadisi söylemek istiyorum :
'' EN HAYIRLINIZ ,KADINLARINIZA EN ÝYÝ DAVRANANIZDIR '' sadaka ya rasulullah
Deveye boynun niye eðri demiþler nerem doðru ki demiþ,
ee þimdi söyle bakalým, bayanlarýn iyi yönünü :-)) bayanlar kýzmeyesiniz heeee
Ya Olduðun Gibi Görün...
TARÝH BOYUNCA SANATTA SÝYAASETTE SPORDA TIP TAVE TÜM DALLARDA ERKEKLER BÝRÝNCÝDÝR.TAMAM MACOYUM AMA BEN BUNLARI ÖGRENDÝKTEN SONRA MACO OLDUM:=)AYRICA BAK NÝÞANLIYIM NÝÞANLIM TEYYYYYY ALMANYADAN BENÝ TAKÝP EDÝYOR.
BAYANLARDAN KÝM VAR BÝ SHAROPOVA VAR O DA KENDÝ DALINDA BÝRÝNCÝ:=))BAYANLARLA KARSILASTIGI ÝÇÝN.SCHAKÝRA VAR BÝZ BAKMASAKCOGU KADINLAR KISKANC OLDUGU ÝÇÝN HAVASI BÝLE OLMAZ.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Kad?nlarýn dedikodusu Evden eve olurmu?.
Erklerin dedikodusu Köyden kyöe olurmu?...
O yüzden huzeyfenin dedikokdular? da aynen öyle...
U?ak 22,5 ya??na ragmen dedikodu konusunda aga larýn?n önünde yer almay? biliyor...
Efferim Huzeyfe sende bir ???k var bu dedikodu konusunda
Öyle de?il mi Metal ..Bu huzeyfe geli?mi? olacak de?il mi...
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
Aaaaaahhh...Dostlar aaaahhhh... Þu ERARENG abimden çektiðimi,Esma teyzem kumasýndan çekmedi.... Maþallahýn var,beni çekiþtireceðine Metal'le uðraþsana...
.
Niyemiþ Huzeyfe benmle uðraþýnca hoþunamý gidiyor, hehehe
Sana dedim erken karar verme diye, bak yan etki yaptý gördün mü :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
bu neeeeeeee?hamama dönmüþ burasý bee)neyse dewam dewamm...
)
Toooo anam sen daha ne gördün ki...?
Bi tane de ben patlatayým geçen gün akçakentteyik fsoyarik abiyi eþi aradý rengi birden deðiþti her sözü evet tamam karýcým emredersin gibi ifadeler kullanýyordu benden duymuþ olmayýn
Edited by - osmandogan on 30.08.2006 23:21
Ay Osmancým,seninde maþallahýn var yani...? Adýyaman'ý bitirdin,þimdide Akçakent'teki dedikodularý yazmaya baþladýn... ... Bak kýzmayasýn ha...?
Edited by - admin on 09.09.2006 09:31:30 AM
yok abi ne kýzmasý sen beni abimsin
Edited by - admin on 09.09.2006 09:56:31