alýntý:
Huzeyfe :
Sevigli CAN ' ým hani belki admin aðabeyimin gözüne girerim, bir moderatörlük yardýmcýlýðý koparýrým hesabý...
iþte bundan dolayý siteyi sokak sokak geziyorum....
KARDEÞ ÇOK GEZME KÜRDÜÐÜM OLURSUN KARIÞMAM HA....
alýntý:
Huzeyfe :
Sevigli CAN ' ým hani belki admin aðabeyimin gözüne girerim, bir moderatörlük yardýmcýlýðý koparýrým hesabý...
KARDEÞ ÇOK GEZME KÜRDÜÐÜM OLURSUN KARIÞMAM HA....
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:53 ) deðiþtirilmiþtir.
alýntý:
Huzeyfe :
KARDEÞ ÇOK GEZME KÜRDÜÐÜM OLURSUN KARIÞMAM HA....ÝHTÝYAR HALÝMLE SENÝNLE UÐRAÞMIÞ DELMI YANÝÝÝ??..
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:54 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu Arada Sayýn Aksoy Yanýndayým....sen Harikasýn .bazý Fikirlerinde Harika...
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:55 ) deðiþtirilmiþtir.
Cok guzeL Bir fikir , deðerLendirmek gerek .
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:55 ) deðiþtirilmiþtir.
aLoNe
2 yýl önce nerdeyse 3 yýl olacak, kent konseyi çalýþmalarý olmuþ þu anda durum nedir acaba???
Gaziantep'in kent Konseyi internet sitesi...
http://gaziantepkentkonseyi.org/
Slogan ''ORTAK HEDEF GAZÝANTEP'E HÝZMET''
Konu Mustafa Bilici tarafýndan (09.09.08 Saat 08:05 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizip'te olmadýðým için bu oluþuma katýlamýyorum,ancak siz Ahmet Aksoy kardeþime baþarýlar diliyorum.Elimizden gelen birþey olursa seve seve yaparým.Esen kalýn.
mustafa kardeþ kuralým demekle kurulmuyor gorüyorsun. Bu iþin lokomotifliðini STK'lar yapmalý.
Proje hayata geçirilirse çok faydalý olacaðýný düþünüyorum.
Hele þu sýkýntýlý günlerde böyle bir oluþum halký bir bütün olarak biraraya getirebilir, çok katýlýmlý mahalle, köy vb. toplantýlarý yapýlabilir.
Daha çok þey yapýlabilir ama bizde kollektif ruh olmadýðý için projenin kýsa vadede hayata geçirilmesi zor gibi.