Gaziantep'in Nizip Ýlçesi'nin Günaltý Köyü'nde Fýstýk Tarlasýnda Bekçilik Yapan Ali Demir (42), Dün Saat 11.30 Sýralarýnda Tarla Sahibi Ali Kýlýç'tan (44) 1 Aylýk Ücreti Olan 500 YTL'yi Ýstedi.
Devami...
Gaziantep'in Nizip Ýlçesi'nin Günaltý Köyü'nde Fýstýk Tarlasýnda Bekçilik Yapan Ali Demir (42), Dün Saat 11.30 Sýralarýnda Tarla Sahibi Ali Kýlýç'tan (44) 1 Aylýk Ücreti Olan 500 YTL'yi Ýstedi.
Devami...
Bu olaylar halkýmýzýn ne kadar sýkýntý içerisinde olduðunu gösteriyor.
allah ölenlere rahmet eylesin çok zor bir durum ölenlerin yakýnlarý ve öldürenlerin yakýnlarý için atter ali olayý ve þimdide bu her yýl nizipte böyle insaný þok edici olaylar oluyor herkes daha dikkatli olursa birbirimize karþý daha anlayýþlý olursa bu tür sorunlarýn önüne geçilir bu eðitimle ve büyüklerin küçüklere güzel örnekler olmalarýyla olur diye düþünüyorum.bir insanýn içinde allah korkusu olursa o kiþinin eðitilmesi çok daha kolay olur allah herkese sabýr vede saðlýk nasip eylesin saygýlarýmla
![]()
sayýn nizip_027 kardeþim nie olayý tam olarak anlamadn yazýyosun ki sn. bikere bekçilik yapan kiþi ali demir deil HÜSEYÝN KILIÇ.tarlanýn sahibi de abdullah kýlýç. ölen hüseyin abi de(hüseyin demir) hüseyin kýlýç ýn yeðeni.ve olay aylýk ücret dediðin 500 ytl için deil 2 senelik birikmiþ 125 ytl bekçilik ücreti için oluyor.bikere bekçiler aylýkla deil bekledikleri zaman süresinden sonra hakkettikleri kadarýný alýrlar.bilip bilmeden insanlarý yargýlamaya onlar hakkýnda yorum yapmaya hiç hakkýnýz yok. tmm mý? zaten bu insanlarýn yürekleri yanýyor birde yalan yanlýþ haberlerle sinirleri dahada zýplatmayýn.....LÜTFEN.
Kimse kimseden ne korkuyor ne saygý duyuyor herkes BEN deyince olan oluyor. Sýkýntý ve üzüntü verici bir durum Allah bu milletin baþýna akýl versin.
ALLAH rahmet eylesin ve ailelerine sabýr versin...diyecek baþka söz bulamýyorum
merhaba sewgýlý hemserýlerým ben alanyada yasýyorum ama memleketýmýde sureklý takýp edýyorum netten ben bu olaya cok uzuldum ýnsanlarýmýz ne hale dusmus allah yardýmcýlarý olsun
Her þeyi maddede arayanlarýn akýllarý gözlerindedir, göz ise maneviyatta kördür
![]()
Nizip’te fýstýk bekçiliði parasý nedeniyle iki aile arasýnda çýkan silahlý kavgada 3 kiþi ölmüþ 1 kiþi aðýr yaralanmýþtý. Tartýþmanýn kavgaya dönüþmesi üzerine, Ali D'nin pompalý tüfekle ateþ açmasý sonucu Sedat Turgut (22) ile Hüseyin Demir (23) olay yerinde hayatýný kaybederken, Aðýr yaralanan Ali Kýlýç (41) ise hastaneye kaldýrýlýrken yolda hayatýný kaybetmiþti. Sedat Turgut (22), Hüseyin Demir (23) ve Ali Kýlýç'ýn (41) cesetlerinin otopsi yapýlmak üzere dün adana adli kurumuna gönderilmiþti. Cenazeler Adana Adli týp kurumundaki incelemenin ardýndan Nizip ilçesine getirildi. Dün yaþanan olayda hayatýný kaybeden Ali Kýlýç ve Sedat Turgut kendi köyleri olan Nizip ilçesine baðlý Günaltý köyünde,Hüseyin Demir ise Nizip ilçesi Hz.Ali Caminde kýlýnan cenaze namazýnýn ardýndan Nizip Asri mezarlýðýnda topraða verildi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com