baþak vallaha sýnavdan cýktým sabah kahvaltýsýnýn üzerindeyim geldim mesajlara bakim derken bu yemegi tekrar gördüm agzýmdan sular aktý ve yanýmdakilar iiii güldü bana paylaþmak istedim çünkü berbet görüntüydü teþekürlerrrr bi güzel aný kaldý bende
baþak vallaha sýnavdan cýktým sabah kahvaltýsýnýn üzerindeyim geldim mesajlara bakim derken bu yemegi tekrar gördüm agzýmdan sular aktý ve yanýmdakilar iiii güldü bana paylaþmak istedim çünkü berbet görüntüydü teþekürlerrrr bi güzel aný kaldý bende
nizip sevdalýsý valla þimdi çok üzüldüm göz hakkýnýzý helal edin lütfen
ya yok baþak estafurullah sadece birazcýk özledim ya ev yemeklerini ama þafak 9 az kaldý böyle güzel konular actýgýn için daha teþekürlerimi ben þükran biliyorum
resme bakýnca caným çekti yamemlekete geldiðimde annemden isteyeceðim artýk
)
harika görünüyo ya gerçekten
baþakcým bu yemeði sizde yediðimde tadý damaðýmda kaldý yanýndaki bulgur pilavýda harikaydý.tarifini buradan aldým,hemen deneyeceðim inþallah sizinki kadar güzel olur annenin ellerine saðlýk
herþeyi bilmene gerek yok,haddini bil yeter
baþak kardeþim yapanlarýn ellerine saðlýk ama mesajý ramazanlýðýn 2.günü yazýyorum çin iþkencesi yapacaksan böyle yapmalýsýn kendime eziyet çektiriyorum herkesee hayýrlý ramazanlar saygýlarýmla
Baþak ýn annesi nizipten nizip patlicaný getirmiþ,onunla yapmýþtý harika olmuþtu ellerinize saðlýk
herþeyi bilmene gerek yok,haddini bil yeter