çok doðru ama siyaset yapan yok burada yapýlmazda bu formda keyifli vakit geçiriyoz fakat görüþ farklýlýðý yazýya yansýmýyo her þey nizip içinanayan anar(anlayan anlar)
Gökhan bazen yetiþemiyoruz, yinede uyarýný dikkate alýp mod arkadaþlara gerekli ricada bulunayým
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ben bu fotoðrafa inanýyorum sayýn baþbakanýmýzý çekemeyen bazý þahýslar yapmýþ bunu kesin fotomontaj
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Baþbakan çok ayýp etti ananý al git deyerek, doðrusu ise o adam da haketmiþti þovmen herif. Ama bunu neden atatürkle kýyaslýyorlar. Atatürkle siyaset yapýlmaz önceden bunu en iyi chp yapardý þimdi baþkalarý da yapmaya baþladý. türkiyenin ortak deðerlerini kimse tekelinde tutmamalý diyorum.
forumlarda sanki mhp-akp çekiþmesi var gibi. kusura bakmayýn yanýlýyorsam düzelteyim.
Leyla Leyla!!! diyen dille,vuslata eremezsin Mevla demedikçe!
Yukarýda ki imza bana aittir.Arkadaslar hepinizden özür dilerim...Siyasi içerikli imzalarýn yasak olduðunu bilmýyordum...ortalýðý bulandýrmak gibi bir niyetim yok...Sadece konuyu acan Gökhan arkadas once bir uyarý mesajý gönderseydi keþke.Sýrf konu acmak için formlarý heba etmeye gerek yok...Hepinize iyi günler dilerim.