bekliyorum
bekliyorum
burdayýk beyy yaf sýkýldýn heralde burda nerdesiniz die soryn![]()
slm arkadaþlar bn de cumhuriyet'tenim... Neticesinde 2 sene ayný binada eðitim gördük belki gururdan birbirimizi arkadaþtan saymadýk(bu gurur her iki tarafta da vardý) ama siz bu sene gidiyosunuz biz hiç kimseyle dargýn ayrýlmak istemeyiz.
hakkýnýzý helal edin; bizimde varsa hakkýmýz helal olsun![]()
ALLAH'a emanet olun!!!
Konu tilmiyenli27 tarafýndan (10.07.08 Saat 12:32 ) deðiþtirilmiþtir.
onu da bilen bilir artýk.. 2 sene içinde olmasa olmuþtur biþiler. yeni okulunuzda hayýrlý olsun bu arada... inþ ilerde hepimiz iyi mevkiilere geliriz o zaman bu yýllarý anýmsamak daha güzel olurmüslüm arkadaþým bide sen hangi sýnýftansýn 10.mu? 11.mi?sýnýflardansýn
Konu tilmiyenli27 tarafýndan (20.07.08 Saat 15:30 ) deðiþtirilmiþtir.
tabi 3 sene ayný okuldaydýk bu arada bey nasýlsýnnn???
siz 3 sene bizim okulda kaldýnýz. ama biz sizle 2 sne okuduk. bnde sizler gibiyim bnd bu sene okuluma veda ettim. çükü okulumu deðiþtirdimm![]()
iim beyy yaf bisden baþka kimse yoq burda
Slm arkadaþlar ben maruf marufoðlu anadolu lisesi antep serviscisiyim herkese yeni eðitim ve öðretim yýlýnda baþarýlar dilerim ilker cakýr
Hýýmmm Oldu Saðol abi
Vatan topraðý kutsaldýr, Kaderine terkedilemez!
[nz]pantürkist[/nz]
ufak tefek konulardan dolayý tartýsmamýz oldusayda cumhuriyet lisesinin bize karþý gostermiþ oldugu ýyý nýyetlý yaklasýmdan dolayý hepsýne tesekkurler GALÝP
bu yeni eðitim yýlýnda altýnbaþ ve cumhuriyet liseleri adýna heherkese baþarýlar diliyorum...![]()