Olur mustafa kardeþ gidelim bu yazýlarýnda bir çýktýsýný alalým.
Olur mustafa kardeþ gidelim bu yazýlarýnda bir çýktýsýný alalým.
Yaw kaç senedir buradan duyurmaya çalýþtýk aradan yýllar geçti ama degiþen hiç bir þey yok...
Sorumlular yine koltuklarýnda rahatlar ve kimsenin saglýgý umurunda olmaksýzýn... Lanet olsun...
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
yeþil nizibimize sahip çýkalým yetkililere sesleniyorum bakýn nizibimize
Geçen hafta karþýyaka mahallesine gitmemiz gerekti. Sadece þöyle izah edeyim. Gözlerimi kapatýp götürselerdi. kesinlikle burasý Nizip deðil derdim. Çayýn kötü kokusu her tarafý etkisi altýna almýþ, bu konu ile ilgilenecek kimse yok mu? veya Nizip.com yeterince ses getiremiyor mu?
Bir çok yerde akan çaylar piknik ve turistik amaçlý kullanýlýrken bizde neden atýk olarak kullanýlýyor. Ayrýca ayný þehirde yaþayan insanlarýn bir çoðunun bu kokular içerisinde yaþamlarýný sürdürmelerini izlemek ne kadar insanice, hayvanlarýný ve tarým arazilerini bu kötü sudan dolayý kaybeden çiftçilerimizi izlemek ne kadar doðru sizce, yetkililerin bu olaya bir dur demesi için bu sudan tankerlerle alýp gidip onlarýn yaþadýðý yere dökmek mi? gerek acaba......
Konu mehmet2763 tarafýndan (12.08.08 Saat 12:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Arkadaþým söylediklerinde haklýsýn gerçekten bir tanker su doldurup yetkililerin bulunduðu yere dökmeli o aðýr koku belki onlarý rahatsýz eder de buna artýk dur derler...
Ben daha öncede dedim þimdide diyorum;
"Bu Nizip çayýný çözecek kiþi Kefeni Boynunda Gezen idealist bir yöneticidir..."
nýzýplý olarak o sudan utanýyorum ýnsanlar ýçmeye su bulamazken ve býr damla su için býrbýrlerýný oldururken Býz o suyuçok iyi kirletiyor ve kurutuyoruz..?
Evet Gökhan Abi böyle.Hiçbir farký yok.Bunlarýn sorumlusu KIZILÇAKENT köyündeki kaðýt fabrikasý.Bir bað maydanozdan geçinen insanlar var.Yazýk deðilmi.Bunlarý ""VÝCDANLARI"" nasýl kaldýrýyor bilmiyorum.Onlarý ALLAH'A havale ediyorum...
gökhan abi bende yüksek kurumlara mesaj býraktým allahýn izniyle buna dur diyeceðiz
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
yaw þimdi bu su bile yok ki kurumuþ su diye biþeyyok
çok iyi haturlýyorum benim çocuklugumda orasý çok temizdi...Balýklar tutulur yüzülür dü..þimdi yanýndan geçilcek hal bile yok....
Eskiden bahceye gidip cayin icinde oynardikO zamanda su kirliydi ama bu kadar degil.. Yanindan gecilemez olmus simdi .. Yada bir arik var, tam olarak bilmiyorum.. Tasbasa giderken galiba,.. ordada ayni koku var ..
Üzücü..
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
yokmu nizipin sahibi atmaya gelince mangalda kül býrakmazlar fabrika sahipleri filtre taktýrýn kanallarýnýza allahtan revamý bu çayý bu hale getirmiþsiniz nasýl ödeyeceksiniz bukadar milletin hakkýný bununla ilgilenen hiç yetkili kimse yokmu? çocukluðum geçti oralarda keber toplamaya giderken çayýn içinden geçerdik inþallah çaresi bulunur saygýlarýmla