Çaðdaþ Gazeteciler Derneði’nin Ýncilipýnar Mahallesi Nail Bilen Caddesi üzerindeki Kantar Ýþ Merkezi’nde yapýlan olaðan genel kurula 30’a yakýn üye katýldý. Tek liste halinde gidilen olaðan genel kurulda divan baþkanlýðýný Yaþar Özen, kâtip üyeliklerini ise Müslüm Tekbaþ ve Ayten Türkmen yaptý.

Aslý Emektar baþkanlýðýndaki yönetim kurulunda þu isimler yer aldý:” Ramazan Toprak, Bülent Çulcuoðlu, Suat Tok, M.Erol Abuþoðlu, Murat Yalçýn ve Müslüm Erdoðan” Denetim Kurulunda ise Metin Aybey, Mustafa Taþar ve Orhan Kýzýlaslan yer aldý. Kongrede bir konuþma yapan Çaðdaþ Gazeteciler Derneði Baþkaný Aslý Emektar, basýn camiasýna kalite getirmek amacýyla derneðin þubesini oluþturduklarýný söyledi. Emektar Deðerli meslektaþlarým deðerli misafirler Cumhuriyetimizin önemli niteliklerinden olan demokrasi olgusu ýþýðýnda 2. genel kurulumuzu gerçekleþtirmiþ bulunmaktayýz. 1. dönemde beraber çalýþtýðým deðerli meslektaþlarýma teþekkürü bir borç bilirim. Yeni dönemde beraber çalýþacaðým arkadaþlarýma da baþarýlar diliyorum. 6 ay gibi kýsa bir dönemde baþarýlý çalýþmalar yaptýðýmýz kanaatindeyim. Eski ve yeni yönetim kurulu arkadaþlarýmýn ÇGD ‘nin çýtasýný yükseltmek için çalýþacaklarýndan hiç kuþkum yoktur. “Amacýmýz, Mesleki uðraþlarda karþýlaþýlan güçlükleri ve sorunlarý incelemek, çözüm yollarý üretmek, bu konuda görevli kuruluþlarla iliþkide bulunmak, Meslek alanýnda dayanýþmayý güçlendirmek, üyelerin çalýþma koþullarýný iyileþtirmek için çaba göstermek, üyelerimize sosyal ve kültürel yardýmda bulunmak. Yurt içi-yurtdýþý faaliyet alanýnda gerekli toplantýlara katýlmak, uluslar arasý meslek kuruluþlarýyla iliþki kurmak ve buralarda üyelerimizi temsil etmek.’’ Dedi.

Daha sonra Çaðdaþ Gazeteciler Derneði Baþkaný Aslý Emektar kongreye katýlan meslektaþlarýna ve misafirlerine teþekkür etti.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...