![]()
Yapýlan çalýþmalar hakkýnda Osmanlý Parkýnda bir deðerlendirme toplantýsý yapan Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, ilçeye yapýlan ve yaptýrýlacak olan Hizmetleri sýraladý. Deðerlendirme Toplantýsýna Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Fatma Þahin, Halil Mazýcýoðlu, Mehmet Erdoðan’ýn yaný sýra Ak Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Ökkeþ Eruslu, Nizip Ýlçe Baþkaný Avukat Ahmet Cengiz, Ýl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayýda partililer katýldý. Nizip Belediyesinde yapýlan çalýþmalarý deðerlendiren Baþkan Akdoðan bundan 10 yýl önce Nizip Belediyesine belki iþçi olarak beni almazlardý. Ama gerek Allahýn izniyle gerekse vatandaþlarýmýzýnda destekleriyle Belediye Baþkaný oldum dedi. Hizmet anlayýþla çalýþtýklarýný, hizmet yapmaktan baþka bir þey düþünmediklerini ifade eden Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, halkýmýzdan utanmasam bugün bu siyaseti býrakýrým dedi. Akdoðan, bu durum benim acizliðim ifadesi deðildir. Biz aciz olmayý ne severiz nede isteriz. Biz yaptýðýmýz bu iþlerin daha da zorlarýnýn üstesinden geliriz þeklinde konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...