Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Kenan Aykut, 1 Temmuz 2008 tarihinde baþlayan Açýk Öðretim Lisesi kayýtlarýnda son iki güne girildiðini hatýrlattý. 29 Aðustos 2008 Cuma günü mesai saati bitimine kadar devam edecek olan Açýk Öðretim Lisesi kayýtlarý için öðrencileri merkezimize bekliyoruz diyen Aykut, kayýt için beraberinde Ýlköðretim Mezunlarý ve Tasdikname ile ayrýlan öðrencilerin öðrenim belgesinin aslý, kimlik fotokopisi, 1 adet fotoðraf ve kayýt ücreti olan 45 YTL alýndýðýný söyledi. Açýk Öðretim Lisesine kayýt yaptýrýp ancak 2. dönem kaydýný yenilemeyen öðrencinin kaydý silik durumuna düþtüðünü ve kaydý silik olan öðrencilerinde 29 Aðustos 2008 Cuma gününe kadar kayýtlarýný yenilemek zorunda olduklarýný belirten Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Kenan Aykut, aksi halde eðitimlerine devam edemeyeceklerini söyledi. Aykut ayrýca Açýk Ýlköðretim okulunda kayýt iþlemlerinin de yine 29 Aðustos 2008 Cuma günü sona ereceðini vurguladý.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...