Gaziantep'in Nizip Ýlçesinde Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Çýktýðý Ýddia Edilen Tartýþmada 2 Kiþi Býçaklanarak Öldürüldü.
Devami...
Gaziantep'in Nizip Ýlçesinde Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Çýktýðý Ýddia Edilen Tartýþmada 2 Kiþi Býçaklanarak Öldürüldü.
Devami...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde alacak nedeniyle çýkan kavgada 2 kardeþ býçaklanarak öldürüldü.
Devami...
þim di nolacak iki babyiðit delikanlý mezara iki it kopuk ta hapse girecek.deðermiydi.bundan sonra deðil alacak vercek dünyalarý verseler ölen kardeþler geri gelecekmi.ölenlerin eþleri genç yaþta dul kaldýlar çocuklar yetim büyüyecek yazýklar olsun insanlýðýmýza atalarýmýz omuz omuza savaþlarda düþmanla çarpýþmýþlar biz öyle bir nesilin evlatlarýmýyýz þimdi.artýk ðiden geri gelmemekle beraber acýlarda unutulmuyor.ama yarýnlarýmýz böyle olmaya bilir neden yarýnlara umutla bakmýyoruz kardeþçe yaþamak dururken lütfen baþka canlar yanmasýn baþka aileler yok olmasýn.allah rýzasý için elele tutuþup.gönüllerde yaþayalým gönülleri yaþatalým.kalýn saðlýcakla
gün geçti yarýn var mýdýr?
gençliðine güvenme
ölen hep ihtiyar mýdýr?
Bu gün annemden duydum çok üzüldüm yaaa....Allah merhamet etsin...Kalanlara sabýr versin...![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...