tatilden yeni döndüm zaten
altaki mutlu
tatilden yeni döndüm zaten
altaki mutlu
Senin Bir Aþký Yaþamaya Bile Cesaretin Yok...
Bir gün küçük Thomas, öðretmenine giderek
Bayan Elizabeth, dersten sonra görüþebilir
miyiz ? diye sordu.
Öðretmen kabul etti ve sordu:
-Sorun nedir Thomas ?
- Ben bu sýnýfýn düzeyine göre fazla zekiyim.
Bir üst sýnýfa geçmek istiyorum.
Ýstek konusunda bilgi verilen Müdür Thomas'a
bunun için bir testten geçmeyi isteyip istemediðini
sordu. Thomas tereddütsüz kabul etti ve test baþladý.
-Söyle bakalým Thomas: 3X4
- On iki
-Peki 6X6
- Otuz altý Müdür bey
-Japonya'nýn baþkenti
-Tokyo
Ve test bir buçuk saat sürdü, Thomas hiç hata
yapmadý. Test sonun da öðretmen de soru sormak istedi.
Thomas ve müdür bu isteði kabul ettiler.
Öðretmen sorulara baþladý:
- Ýneklerde dört tane, ben de iki tane olan nedir ?
- Bacaklar öðretmenim.
-Doðru; senin pantolonunun içinde olup, benim
pantolonumun içinde olmayan nedir ?
Müdür bu soruya çok þaþýrýr....
- Cepler öðretmenim.
-Kadýnlarýn tüylerinin en kývýrcýk olduðu yer neresidir ?
Velet tereddütsüz yanýt verdi:
-Afrika’dýr öðretmenim .
-Yumuþak olup, kadýnlarýn ellerinde sertleþen nedir ?
Müdür gözleri faltaþý gibi açýlmýþ tam konuþacakken
Thomas yanýtladý:
-Týrnak cilasý.
- Peki... bekâr bir kadýna göre evli kadýnda daha
geniþ olan nedir ?
Müdür kulaklarýna inanamýyordu...
-Yatak öðretmenim.
Vücudumun en nemli yeri neresidir ?
- Dil öðretmenim.
Nefes nefese kalan Müdür testi bitirmeye karar verdi ve
- Deðil bir üst sýnýfa, ben bunu doðrudan Üniversiteye
göndereceðim.Çünkü ben bile,sizin sorduklarýnýza
"yanlýþ" yanýtlar verdim.
KISSADAN HISSE:
Ýnsanlarýn ahlaklarý yaþlandýkça bozulur...!
tutmadý...öyle bir yanlýþlýk yapmadým
alttakinin sevdiði kiþiye caný sýkýldý
--SENÝ BENÝM KADAR SEVENLER SANA BENÝM KADAR HASRET KALSINLAR--
tuttu hemde çok iyi bir þekilde
altaki uykusuz
Senin Bir Aþký Yaþamaya Bile Cesaretin Yok...
güzel bir sunum izlemek isterseniz indirip izleyin...
http://uploaded.to/?id=65yehl
þifre 1234
Benim favorim de HADES(þaka bi yana) ya vallahi ben bu dizilere uyuz oldum ya...yok selenaymýs yok hades miþ yok iyilik kötülük yarýsmasýymýs
çok geri kalmýs bir dizi.Üç tane kýz elele tutusuyorlar SE-LE-NA selena selana diyorlar amanin bide ne görem selena geliyor
çok komik ya...Çocuklar da bunlarý izliyor aynsýný yapmaya kalkýyor gerçekde olanýn sonucu hüsran selena melana yok...Rtük denetlemiyormu bu iþleri acaba...bu ne biçim diziler yaa çocuklar ufaklýkdan baþlýyor sapýtmaya...En iyisi çocuklarýmýza izlettirmemek.Dermana çare aramak gerek.Rtük boþ iþ...
Aaaa nizipli olanlar öðrenebiliormu?Ben 4.tertip gidicem ama öðrenebilirmiyim?
Alman TV'si Türkiye'yi Rezil Etti
20 Aðustos 2008 07:33
Alman RTL Televizyonu bir Alman Turisti Türkiye'ye gönderdi ve yaþadýklarýný gizli kameraya aldý. RTL'de yayýnlanan görüntülerde resmen rezil olduk.
Alman televizyonunda Türkiye nasýl rezil oldu
Alman televizyon kanalý RTL’de pazartesi akþamý yayýnlanan Ekstra Magazin (Extra-Das RTL-Magazin) adlý program, bir Türk ve bir Alman kadýný Türkiye’ye tatile gönderdi ve yaþadýklarýný baþýndan sonuna gizli kameraya çekti.
Beþ ayrý yere gitti kadýnlar ve bakýn baþlarýndan neler geçti...
1- Hamburgercide
Herkesin görebildiði yerde asýlý olan fiyatlarý Türk kadýna lira, Alman kadýna euro olarak söylediler.
Yani Türk kadýn hamburgeri 6 liraya, Alman kadýn 6 euroya aldý.
Üstelik çok ünlü bir fast food zinciriydi bunu yapan, markayý buzlayarak vermelerine raðmen ne olduðu anlaþýlýyordu.
Kameralar geldiðinde bütün satýþ görevlileri bir yerlere kaçýþtý, sonra bir görevli çýktý piþkince "Alman kadýna sattýðýmýz fiyatlar pahalý deðil" dedi.
2- Takside
Türk kadýnla Alman kadýn ayný yerden taksiye bindiler ayný mesafeyi gidip ayný yerde indiler.
Türk kadýn 20 euro ödedi, Alman kadýn 30 euro...
Kameralar Alman’ý taþýyan taksiciyi bulup sordu.
"Anlaþamadýk, çok dolaþtýk yol uzadý" falan dedi.
Sonradan anlaþýldý, gece tarifesi açmýþ.
3- Maðazada
Alman kadýn bir maðazaya girip çanta satýn aldý, 70 euro ödedi.
Bunlarýn hepsi gizli kamerayla çekiliyor.
Bir süre sonra Türk kadýn ayný maðazaya girip ayný çantayý aldý, 30 euroya...
Sonra kameralar geldi, neden böyle yaptýðýný sordular bizim uyanýða...
Neyse ki bu satýcý insaflý çýktý, özür dileyip 40 eurosunu iade etti Alman’ýn.
4- Kuyumcuda
Alman kadýn kuyumcuya girip 170 euroya bir kolye aldý.
Ardýndan dükkana giden Türk kadýn ayný kolyeye 130 euroya ödedi.
Kameralar gelip "Bu fark turist olmasýndan mý kaynaklanýyor" diye sorunca dükkan sahibi sinirlendi.
Baþladý baðýrmaya; "Serbest piyasa bu, istediðimi istediðim fiyata satarým size ne oluyor, kimse karýþamaz bana" diye...
Almanlar neye uðradýklarýný þaþýrýp çýktýlar dükkandan.
5- Restoranda
Alman kadýn bir restorana girip, mezeler, yemekler sipariþ etti.
Ardýndan Türk kadýn girdi, ayný yemekleri yiyip ayný þeyleri içti...
Sýký durun!
Ýkisi de kuruþu kuruþuna ayný parayý ödedi.
Kameralar mikrofon uzatýnca da restoran sahibi; "Bizim için din, dil, ýrk fark etmez. Her müþterimiz önemlidir, her müþteriye ayný hizmeti ayný fiyata sunarýz" dedi.
Derin bir ohh çektik, nihayet dürüst bir satýcý çýktý diye...
* * *
Bu anlattýklarým ayný sýrayla salý akþamý RTL’de yayýnlandý.
Her bölümün arasýnda da Türk bayraklarý dalgalandý, sahillerden görüntüler yayýnlandý.
Sonunda da toplu bir hesap çýkardýlar.
"Bir Almanla bir Türk’ün Türkiye’de yaptýklarý günlük harcamalar arasýndaki fark 108-110 euro civarýnda" sonucuna vardýlar...
Yani açýkça "Bu Türkler bizi kazýklýyor" dediler.
Þimdi siz Almanya’da istediðiniz kadar turizm reklamý yapýn, salý gecesi RTL’yi izleyen milyonlarca Alman’ýn kafasýndaki "Kazýkçý Türkler" imajýný silebilir misiniz?
Hem her þey dahil sistemlerle en ucuz tatil cenneti ol hem de kazýkçý olarak anýl...
Bir de üstüne böyle rezil ol...
Esnafýndan otelcisine kadar hálá turizmi öðrenemedik ya ona yanýyorum.
orhan abi aramazýda fark olsun bu ülkenýn vatandaþý oldugumuzu býlelým..tabi ki turiste farklý fýyat cekýlecek..turist yýlda bý kez gelýyor..biz her zaman burdayýz...o kadar da aþýrý fýyat farký yok..paralarý yoksa gelemesýnler tatile..biz gidiyormuyuz onlarýn ülkesine..![]()
bugün haber7 de okudum bu yazýyý üzücü bir durum ama birde altta yorumlar vardý onlar dikkate deðer...iþte yorumlardan bazýlarý;
ÝÞÝNE GELENÝ YAYINLAMIÞ.Ben eminim ki lokantacý hariç, alman kanalý iþine gelen kýsýmlarý yayýnlamýþ. Bence birçok yerde ayrým yapýlmýyor. Sanýrým ayrým yapan yerleri bulabilmek için çok fazla uðraþmýþlardým. Tahminimce de taksi olayýnda 5-10 taksiye bindirmiþlerdir zavallýlarý. Yine 5-10 tane sarraf gezdirmiþlerdir. Bir de bu ülkeye vergi veren biziz, dazlaklar deðil, elbette bir miktar avantajýmýz olacak. Sonra alaman kanalý otel fiyatlarýna deðinmemiþ. Niye? Çünkü orada alamanlara pozitif ayrýmcýlýk yapýlýyor da o yüzden.,,
Ben Tam Tersini BiliyorumBence Kazýklanan Turistler Deðil Türkler'dir Turizm Bölgelerinde Bir Turist Türk Vatandaþýndan Çok Çok Ucuza Tatil Yapýyor. Üstelik Bu Almanlar o Kadar Uyanýk ki Kazýklamak Mümkün Deðil. Kazýklanan Kadýn Kendi Parasý Olmadýðý ve Bir Haber Deðeri Taþýmasý Amacýyla Ýsteyerek KazýklanmýþtýrTuristlerin Büyük Çoðunluðu Bütün Ýhtiyaçlarýný Otelin Ýçerisinde Karþýlarlar Dýþarýya Çýkýp Para Harcadýklarý Nadirdir,,,
ÖdeþiyoruzOnlar da Almanya da bizi kazýklýyor. Ýnsan yerine koymuyorlar. demek ki her millet baþka bir millete ayný þekli uyguluyor. doðal bir durumdur. çok iyi yapýyoruz. almanlar kazýklanmayý hak ediyorlar. ha bir pakistanlý kardeþimiz gelse, bir filistinli kardeþimiz gelse, çeçen kardeþimiz gelse farklý,,,,
dünyanýn her yeri ayný80 ülke gezmiþ bir denizci olarak þunu söyleyebilirim.dünyanýn her yerinde yabancýlara yüksek fiyat çekilir.Almanya Kiel'de sadece bir personelimin sadece röntgen ücreti olarak 1200 euro aldýlar.rtl kanalý bunu da haber yapsýn...