Ramazan Ýmrað Ebubekir Karatoprak / Dha
Devami...
Ramazan Ýmrað Ebubekir Karatoprak / Dha
Devami...
Mekaný Cennet Ruhu Þad olsun
Ben nizip liyim diyen tüm hemþerilerimi törende görmek isterimm
Sabah sabah keþke bu haberi okumasaydým. Þehidimizi okudum içerim parçalandý. Hain tuzak sonucu bu vatanýn yetiþtirmiþ olduðu canlarý, vatan hainleri tarafýndan pusuya düþürülüp þehit edilmesi çok üzücü. Þehidimiz Müslüm Fýrat'a allahtan rahmet, acýlý ailesine sabýrlar vermesini yüce mevladan diliyorum. Tüm Nizibin ve Türkiyemizin baþý saðolsýn. Bu ülke dünde Hainlere teslim edilmedi bu günde teslim edilmeyecek, yarýnda teslim edilmeyecektir.....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Size minnettarýz aziz þehidim ruhunuz þad mekanýn cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. Mekaný cennet olsun. Ailesi ve yakýnlarýna Allah sabýr versin....
Bayraklarý bayrak yapan üzerindeki kandýr toprak eðer uðrunda ölen varsa vatandýr.ruhun þad olsun komutaným bizler senin ve senin gibilerin sayesinde bu topraða vatan diyoruz allah mekanýný cennet eylesin
allah rahmet eylesin
Senin Bir Aþký Yaþamaya Bile Cesaretin Yok...
Allah Rahmet Eylesin..
Ailesine Ve Yakýnlarýna Allah Sabýr Versin..
"ANTALYA DEVRÝM"
Allah rahmet eylesin kahrolsun pkk
þehide allahtan rahmet geride kalanlarýna sabýrlar diliyorum
Þýrnak'ta Mayýn Patlamasý Sonucu Þehit Olan Jandarma Astsubay Müslüm Fýrat'ýn (31)cenazesi, Memleketi Gaziantep'in Nizip Ýlçesinde Gözyaþlarý Arasýnda Topraða Verildi.
Devami...
Terör Örgütü PKK Militanlarýnýn Þýrnak-cizre Karayoluna Döþediði Patlayýcýnýn Ýnfilak Etmesi Sonucu Þehit Düþen Jandarma Kýdemli Astsubay Çavuþ Müslüm Fýrat'ýn Cenazesi Gaziantep'in Nizip Ýlçesinde Topraða Verildi.
Devami...
Terör Örgütü PKK Üyelerinin Þýrnak -Cizre Kara Yoluna Döþediði Patlayýcýnýn Ýnfilak Etmesi Sonucu Þehit Düþen Jandarma Astsubay Kýdemli Üstçavuþ Müslüm Fýrat'ýn Cenazesi, Gaziantep'in Nizip Ýlçesinde Topraða Verildi.
Devami...
þehýdýmýze allah rahmet eylesýn acýmýz buyuk. hayýn ler býrgun bunun hesabýný verecekler
ruhun þad olsun allah geride kalan ailesine sabýy eylesin þehitler ölmez vatan bölünmez