>>>>> hiçbir kýz bir erkeðe boyun eðmez.hiçbir erkek bir damla göz yaþýna deðmez <<<<<
>>>>> hiçbir kýz bir erkeðe boyun eðmez.hiçbir erkek bir damla göz yaþýna deðmez <<<<<
Made Ýn NizipLi
Pervane olan kendini gizlermi alevden
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Adi insana hoþlukla, güzellikle söz söylersen Kibiri, Ýnadý,ziyadeleþir ve Haksýzlýgýnýda göremez
Ülkeyi nasýl yöneteceklerini bilen insanlarýn taksi þöförlüðü ve berberlikle meþgul olmalarý ne kötü.
Made Ýn NizipLi
Ey akýllý kiþi,sözün baþý sonu vardýr.Sözün ortasýnda söze baþlama.Akýllý,tedbirli,bilgili insan,eger susan yoksa söze baþlamaz ve sonunda söyleyeceginide baþýnda söylemez.
herþey paylaþýldýkça küçülür paylaþýldýkça küçülmeyen aksine büyüyen tek þey sevgidir
herþeyi bilmene gerek yok,haddini bil yeter
Açlýktan ölmek üzere bulunan bir köpeði kurtarýnýz, sizi ýsýrmayacaktýr. Ýnsan ile köpek arasýndaki baþlýca fark budur"
~~Hiçbirþey Ayaqýnýza Gelmez...En Azýndan Ýyi Olan Birþey~~
...Herþeyi Gidip AlmaNýz GereKir...
Made Ýn NizipLi
Rekabet edebilmek için geride kalmamalýsýnýz. Hareket eden bir hedefi vurmak herzaman daha zordur.
Made Ýn NizipLi
Rakibiniz de ayný þeyi yapabilecek durumdayken fiyatlarý düþürmek sadece aptallýktýr
Made Ýn NizipLi
Dünyada görmek istediðiniz deðiþikliðin kendisi siz olun.
Made Ýn NizipLi
Temiz insanlarýn sevgisi yüze karþýda arkadanda birdir.Ardýndan ayýplayýp önünde kurban olanlarýn sevgisi gibi degil.
Sevgi insaný birliðe, bencillik de yalnýzlýða götürür.
Anamýn eskiden sýk kullandýðý bir söz var onu yazayým,aklýma o geldi.
karýn güzelse,ne iþn var düðün evinde
gir oyna,çýk oyna.
karýn çirkinse,ne iþin var ölü evinde
gir aðla çýk aðla.