hayat güçlü olmayý gerektirir ama bazý konular çok hassastýr ne kadar gülü olursan ol dayanamýyorsun
hayat güçlü olmayý gerektirir ama bazý konular çok hassastýr ne kadar gülü olursan ol dayanamýyorsun
Senin Bir Aþký Yaþamaya Bile Cesaretin Yok...
orasý oyle tabýký ama soz gecýrmek zorundasýn kendýne yoksa hýc býr zaman kendýne o konu da soz gecýremezsýn
ama olmuyor ki beceremiyorsun yüreðinin götürdüðü yere gidiyorsun ki
bazen hayatta öyle yerler oluyor ki diyecek bir söz yapýlacak bir hareket bile kalmýyor geçen hafta antalyada aynen öyle bir an yaþadým çünkü
iyi ve kötü herseyý yasýyoruz aslýnda býz ýnsan oglu býraz nankoruz ne sevdýklerýmýzýn kýymetýný anlýyoruz ne de sevenlerýn o yuzden kým olursa olsun hýc kýmseye kendýn kadar guvenemeyeceksýn cunku uzulen sen oluyosun tabýký sevdýklerýne de gereken degerý de gostereceksýn
olmuyor ki illa ki seviyorsun güveniyorsun sonunda acý çekeceðini bilsende hayatý tozpembe goruyorsun ve hiç bir þeyi umursamýyorsun ki gözün görmuyor bir þey
neyse ya bence kapatalým bu konuyu sabah sabah karamsarlýk ýyý degýl
kapatalýmda ama ya içindeki konuyu asla kapatamýyorsun bunun için çok uðraþtým ama kapatalým bencede
sadece zaman gerek zaman herseyýn ýlacýdýr daha yasýn ne ký bu kadar karamsarsýn ya elbette tekrardan seversýn ya ya dunyanýn sonu deýl ve de kýmse de ask yuzunden ölmemiþtir hele ustunden býr sure gecsýn evet ýcýnden atamazsýn ýlk ask farklý olur býlýyorum olene kadar aklýndan da cýkmaz.acaba o da senýn kadar uzuluyo mu zaten uzulse doner ký ya da sevse doner sen sadece onu onsuz sevmeye devam edýyosun o yuzden kararýna saygý duyuyorum
çok zaman geçti yaklasþýk 7 ay geçti söylerdý bana sensiz olmaz falan diye ama bir yýl birlikteliðin ardýndan hiç bi þey olmamýþ gibi çekip gitmek ona yakýþmadý o bir aþký adam gibi yaþayamadý bile aþktan ölen kiþi var geçen gün adamýn birisi sevgilisinde ayrýlmamak için gözlerinin önunde kendisi yakmýþ ve son sözü seni hep sevdim olmuþ
o onun cahýllýgý sadece acýnýr oyle ýnsanlara bu dunya da canýmý verecegým tek ýnsan annemdýr bende sevdým ayýldým bayýldým ama olan bana oldu ona býsey olmadý sadece guclu oldum sýmdý pesýmde olan býrý varsa o da bana o kadar acý cektýren ýnsandýr ama etme bulme dunyasý ýcýmde sevgý kalmadý bende tam 6 sene sevdým ama degmezmýs tek lafým
belký o 6 sene hep býrlýkteydýn ama veya deðildim ben bir yýlý hiç yanýndan ayrýlmadým ne yapýyorsak birlikte ama keþke uzakta olsaydýk belki bu kadar baðlanmazdým...
teyyyy teyyy teyyyy aþk sevgi karamsarlýk tohoooo noluyyyy bakemmm
EN ÝYÝ ÝLAÇ ZAMANDIRRRRRRR unutmayalým bunu bideeee
SABIR ACIDIR MEYVESÝ TATLIDIRRR