![]()
Nizip Ýlçesinde hazýrlanan KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) Projesinin alt yapýsý GSHDSL ve Metro Ethernet olarak gerçekleþtirilecek olup bu sistemde ilçenin muhtelif noktalarýna yerleþtirilecek hareketli ve sabit kameralar aracýlýðý ile (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) Merkezine görüntü transferi yapýlacak ve bu görüntülerin merkezde kayýt altýna alýnacaðý belirtildi. Kayýt altýna alýnan bu görüntüler Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü tarafýndan izlenerek (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) Merkezi aracýlýðý ile Polnet sisteminden otomatik olarak sorgulanmasý saðlanacak. Ayrýca (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) Projesinde yer alacak tablet bilgisayarlarýn Polis Merkezleri, Ýlçe Devriye Ekipler Amirlikleri ve trafik birimlerine ait ekipler baþta olmak üzere ve polis araçlarýna monte edilmek sureti ile Polnet üzerinde yer alan Çalýntý Oto, Aranan Þahýslar vb.bir çok olay proje sayesinde izlenme imkâný saðlanacak. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ihalesinin ise 20 Aðustos 2008 tarihinde yapýlacaðý açýklandý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...