Öyle bir zamanda ve öyle bir anda baþladýki.ne olduðunu anlamadan aþýk olmuþtum...
hem de nasýl abartýlý olacak belki ama seller sular gibi..çünkü bu benim için bir ilkti,
ilk defa aþýk olmuþtum,aslýnda herþeyi baþlatan o olmuþtu.bana olan aþýrý ilgisi bana
karþý kýskançlýðý inanýn belkide bunlar beni ona aþýk etmiþti ve daha önce hiç kimse
için kullanmadýðým ve aðzýmdan ilk kez çýkan SENÝ SEVÝYORUM kelimeleri,hissederek
içimden haykýrarak söylediðim bu kelimeler bana hayatýmda daha önce hiç tatmadýðým
mutluluðu ve hazzý veriyordu...Sevmek aþýk olmak,sevildiðini bilmek ne kadar güzel anlatýlamaz..
artýk hayatýmýn bir parçasý hemde en önemli parçasý olmuþtu,her dakikam her saniyem
onunla geçiyodu,onun için herþeyi ama herþeyi yapmaya hazýrdým,onun için ölmeyi bile,onu
bu kadar çok seviyodum,hayatýma renk getirmiþti,belkide bir rüyadaydým ve hiç uyanmak
istemiyordum. Artýk herþey yolunda giderken hayaller kurmaya baþlamýþtýk.
tabi konuþulmasý gereken sorunlar hep üzerleri kapatýlarak konuþulmamýþtý sorun
dediklerimizde ufak tefek þeyler sorun bile sayýlmaz,aslýnda birgün bu sorunlarýn karþýma
dað gibi büyüyeyek çýkacaðýný görür gibiydim ama insan aþýk olunca hiçbir þeyi görmek
istemiyor,kabullenmiyor.yani gerçekleri yok sayýyor,hayatý tozpembe görüyor bende öyleydim iþte........
Neyse birgün akþam üzeri beni arayarak ailesiyle ilgili sorunu vardý o esnalarda ama her ailede olan
sorunlar ve bunun üzerinede ufak bir tartýþmadan sonra tartýsma ise o gun konusurken sürekli bir
þeylerden dolayý telefonu kapatmamýz gerektiðinde dogdu o bana bu bir türlü rahat konusamadýk
dedi ama ben yanlýþ anladým sandým ben aramazdan önceki kiþiyle rahat konusamadý sandým ve
bende dedim istersen kapatalým rahat konuþ dedim ve bunun üzerine tartýþtýk bana sürekli
anlayýþlýsýn derdi ve bunu yüzüne tartýþtýgýmýz bile olmuþtu bu kadar anlayýslý olmak zorundamýsýn
derdi ve tartýþýrdýk ve bana o konusmadan sonra anlayýþsýzsýn dedi ve tartýþtýk ve sonra ben artýk
kaldýramýyorum bitmesini istediðini söyledi bunlarý söylerken öyle soðuk kanlýydýki anlatýlýr gibi
deðildi herþeyden çok sevdiðim insan 2 dakika bile sürmeyen telefon konuþmasýyla çok basitmiþ gibi benden
ayrýlmak istediðini söylemiþti.benim için dünyanýn sonu gibiydi, inanmak istemedim kabul
edemedim ve hazmedemedim.ama bende o gun haddinden fazla gugur gösterdim nedense
oysa ki itiraz edebilirdim ve etmedim.Aradan günler geçmesine ragmen
bende bunun üzerine onu hiç aramadým tekrar konuþmadým
oda yapmadý.Ýnanýn bunu yapmayý herþeyi çok istedim ama elim telefona bir türlü gitmedi,ondan
bir mesaj bir telefon bekledim günlerce sabahlara kadar ama aramadý.artýk dünyadan kopmuþ
gibiydim daha önce hiç yapmadýðým þeyleri yapmaya baþlamýþtým,insanlarý kýrmaya baþlamýþtým,
yanlýz kalmak istiyordum,gecelerim kalmamýþtý,uyuyamýyordum,yiyemiyordum.Onu sorarsanýz çok
rahat oldugunu sanmýyorum ama oysa ona o kadar çok güvenmiþtimki!! kendimden bile fazla...
Aslýnda ilginç olan ne biliyormusunuz? onun yaptýðý herþeye raðmen onu hep çok sevdim
bana bagýrmasýna çagýrmasýna kýzmasýna bana hayatta hiç kimsenin kýzmazken onun
kýzmasýna hosgordum.,beni terkettikten sonrada hiç duygularým deðiþmedi onu
hala çok SEVÝYORUM..çevremdeki herkes onun yaptýklarý þeylere raðmen hala onu
bu derece nasýl sevdiðme akýl erdiremiyolardý.ev arkadaþým bile yeter artýk dýyordu
ortak arkadaþlarýmýz bile konusabiliriz onunladiyorlar yok diyorum dýyorlar hayýrlýsý
olsun ama bende ses çýkarmýyorum tabi bunlara evet deyip geçiyorum onunla hala
o yaþadýpýmýz gunler aklýma geldikçe kalbim heycandan yerinden çýkacak gibi atýyor
çünkü o benim ilk Aþkýmdý ve son olacak bunu kendisinede söyledim ama þimdi
üzüntülüsün diye böyle þeyler diyorsun diyor ama bilmiyorki gerçektende öyle...
ondan sonra onu unutmak için hiç bir þey yapamadým,hiçbirini sevemedim.
Aslýnda bana o güzel günleri yaþattýðý için aþký yaþattýðý için ona teþekkür etmeliyim,tabi yaþattýðý acýyýda...
Teþekkürler Aþkým Seni Çok Seviyorum Hepte Seveceðim.
Bunun Sonunda Siz Ne Yapardýnýz Fikir Bekliyorum Sizlerden?