Yaw gelen geleydi. Baþka Ýþimiz Gücümüz yok mu. Boyuna toplantý için kendimize program mý yapalým. Sanýrým ben katýlamam. Düzenlencek olursa herkese iyi eðlenceler.
Yaw gelen geleydi. Baþka Ýþimiz Gücümüz yok mu. Boyuna toplantý için kendimize program mý yapalým. Sanýrým ben katýlamam. Düzenlencek olursa herkese iyi eðlenceler.
SIKINTI YARATMA...!
Ya aslýnda eylül yada ekime alýnsaydý bende gelebilirdm...Gelmeyi çok isterdim ama Rahatsýzlýðýmdan dolayý 2 ay falan hiç biþe yapamýcam....Neyse gönlüm sizinle benim yerimede eðlenin...Deðerli büyüklerim..
valla sýrf onun için gelmiþtim ama alýnan karara saygý duymak gerek inþ. ileri bir tarih uygun olursa geliriz.( 23 ünden önce olursa gelemem malasef)
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ya zaten eylül ayýnda razamazan yý yani oruç ayý baþlýyor...
3 aðustosta nizipte iptali öðrendim o kadar hazýrlýk boþa gitti 1 hafta önce bildirseniz olmuyormuydu þahsi olaylar býrakýn
Ben hiç ertelenmiþ konusunu göremedim geldiðimide ertelendiðini öðrendim 2 , 3 güne geri gidiyorum kýsmet diyelim![]()
Tekrar bir tarih belirlenecek mi yani toplantý olacak mý olacaksa gününü þimdiden duyuralým arkadaþlar.
çoðu arkadaþýmýz ve abilerimiz (bilhassa devlet memurlarý) toplantý tarihine göre izin aldý
bir kaç kiþi için çok daha fazlasý bu toplantýya gelemiyecek diye düþünüyorum,
mesela fatih abinin gelmemesi büyük bir kayýp,
hadi ben gelemiyecektim ,15 gün sonra gene gelemiyeceðim ama ertelenmese daha iyiydi gibi geliyor,
kýsmetse 8 ekimde oralardayým bir düðün için elmeyi düþünüyorum
selamlar,
ilker
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Aloooo bir tarih belirleyin artýk iptal ettiðiniz gibi![]()
arkadaþlar kim bu iþe sahip çýkýp tarih belirleyecek..geçen yýlda böle ertelenmiþti...
ramazanlýkdamý olacak ne
kimse biþey yiyemez herkes birbirinin yüzüne bakar bol bol sohbet eederler =)
Made Ýn NizipLi
ben geçen toplantýya katýlamadým ama buna katýlmayý çok istiyorum inþallah gelecegim patlýcan kebaplarýnýda kendi ellerimle ben yapacagým nizipli kardeþlerime
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Kim iptal ettiyse yeni tarihide belirtmesi gerekmez mi ????
Demek ki bu sene olmayacak.
Hoþ ben zaten Nizip teyim ne zaman olsa katýlýrým da....
Rasim Hocam,
Ramazan ayýnýn ilk haftasýnýn ilk cumartesi günü OSMANLI'da iftar yemeði ile bu ertelemeyi telafi edelim. Arkadaþlar ve yönetim uygun görüyorsa tarihi tam olarak yayýnlayalým.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ