eyi geceler kim var kim yok burda
osmanlý parkýný aksam aksam canlý izliyorum =)
suan da dolabý yerine yerleþtiriyorlar =)
Made Ýn NizipLi
düqünü kacýrdým ama bu güzel sesleri kacýrmadým =)
Made Ýn NizipLi
qece Ku$Larý NereLerdesÝnÝz SÝZ Yaw Tek Basýma KoyduNuz BenÝ BurDa =(
Made Ýn NizipLi
artýk geceleri pek girmiyorlar miksam ben ama gýrerým artýk gece uykusuz geceler baþladý çünkü
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ya bu nizipli gençler geyik takýlmaktan baþka bir þey bilmiyor berkaybunlara biz ön ayak olmalýyýz,politika sanat kültür müzik kitap oyun dünyasýndan konular açýp bu konuda iþtirakler saðlamalýyýz derim.
slm arkadaþlar cok uzun zamandýr giremiyodum naparsýnýz ben antalya kemerde sýkýcý ve sitresli günlerimi yaþýyorum nizipte ne var ne cok
memet kardeþim ne yaptýn yenge den ayrýldýnmý yoksa ben du aralar durumlardan fýransýzým
sevmek farklý bi duyguydu ben için ne yapmak nerelere gitmek kime isyan etmek gerekirdi
bilinmez ama tek bilinen þey ooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff cok kötü ve sarhoþum
bir yerde bi umut var biliyorum o benim umudum bak yine fýsýldýyorlar o benim umudum biliyorum ama kimseye söyleyemiyorum
NEVÞÝN HALA SENÝ SEVÝYORUM DUYSUN BÜTÜN NÝZÝP o duymasada
13 senedir sevdim ama pilatonik lütsen bana yardýmcý olun hala aklýmdan silip atamýyorum youmlarýnýzý bekliyorum
valla bekir bende ýspartadayým nizipte ne oldugunu bilmiom.
silmek o kadar kolay deðil ki istesende unutamýyorsun 3 gundur 1 saat bile uyuyamadým ne zaman yalnýz kalsam dalýp gýdýyorum onun için yataga bile girmiyorum neyse olacaðý varmýþ oldu hayýrlýsý olsun demekten baþka bir þey diyemiyorum...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
selam arkadaþlar baþakcým hoþbulduk tþk ederim
herþeyi bilmene gerek yok,haddini bil yeter
burasý hareketlenmeye baþlýyor artýk slm millet
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...