Mutluluklar dilerimbende 12:12 : 2012 düþünüyorum
![]()
Hayýrlý olsun
allah basýnýzý bozmasýn
SeLam ßen Hakanýn kaRdeSi
Sahin ßu Düqüne gELmeyen kaLmaSin ..
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Ulan Hakan illa kendin gibi garip bir düðün yapýyon ,helal sanaAma davetiyedeki sorulara gülmekten öldük valla
Davetiyeyi sakladým caným sýkýldýkça okuyup gülüyorum
![]()
ben hakan kardesi gelmeyenin çamaþýr makinasý bozulsun gelmeyenin düðüne önce gelene ödül var bakbalcan kebabu haaa yeri haa) hehehhee
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Hayýrlý ugurlu olsun...
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
öncelikle güzel dilkelerde bulunan arkadaslara selamlar.kardeþim ercan erdogan ve þahine gelince olum sizi gebertirim,benim nikimle yazmayin.bakýn dügün var diye size yumuþak davranýyorum)
ayrica dügünümüzün mekaný konusunda dervþ abiye sonsuz teþekkürlerimizi bir borc biliyoruz.derviþ abi inanýn cok saygideger ve içten samimi bir insan.osmanlý parkýnda dügünü bir ilk olarak yaptik.istese vermeyebilirdi ama sagolsun kýrmadý beni.ve bursadan dügünüme gelen fattih abime ayrýca tþkler.ve cuma bozkurtta gökhan dokuyucuya mamiye.çalgicilara 10 milyon bahþiþi çok gören orhan çelik abime))fatih abinin oglu mamiye.kýna gecesi 20 milyon bahþiþi almadan beni býrakmayan arkadasa dügünüme renk getiren herkese ve özellikle osmanlý parký restoranti personelinin cok içten çaliþmalarýndan dolayi tþkler.ve ismi niki aklýma gelmeyen herkese.nizip com sayesinde dügünümü orda olmasýndan dolayi admine ve sitede emegi bulunan herkese sonsuz tþkler.bugunde dügün var aksama .herkesi beklerim
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
herseyiyle ilginç bir dügün oluyor.adminden ricam birde davetiyeyi taratirip buraya atarsan abi cok memnun olcam
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Bu düðünü nizip.com üzerinden canlý vermek istiyorum. Derviþe ulaþamadým
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
admin abi nizip dýþýnda oturanlar için düðünü izlemek çok güzel olur size çok tþk ederim böylece taký takmakmaktanda kurtulmuþ olacaðýz
canlý yayýn saat kaçta verilmeye baþlanacak