herkesi yonja ya da beklerim Niziplileri orda da bir arada görmek istiyoruz eklemek isterseniz yonja adresi:
r0ny_football@hotmail.com
.
herkesi yonja ya da beklerim Niziplileri orda da bir arada görmek istiyoruz eklemek isterseniz yonja adresi:
r0ny_football@hotmail.com
.
Bizim sakallýya bak çöp çatan sitelerinin duayeniymiþte haberimiz yokmuþ.... Daha dün bana olmadýk þeyleri savunurken sakalýnýn altýndaki gerçekleri görememiþim... Babam zaten derdi "Sakallýlardan kork" diye.![]()
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
vallahi bilmiyordum çöpcatan sitesi oldugunu:=))ama sen iyi bildigine göre demekki sýký bir takipcisin:=)).
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Ben deðilim demedimki..... Ama senin söylediklerinle bu yaptýðýn ters düþüyor.... Ben deðil çöpçatan sitelerine takýlmak daha fena þeylerde yapýyorum içinde bulunduðum ortam gereði.... Ama en azýndan ben dindar birisiyim diyerek ortalýðý ayaða kaldýrmýyor, daha sonrada çöpçatan sitelerine girmiyorum... Ben açýk ve net konuþurum.... 50'inin üzerinde çýktýðým kýz var..... Ben buyum ama sende ben buyum demiþtin ama þu yaptýðýna bakHelal olsun yakýþýr
ben sana dindar oldugumumu söyledim.her sakalliyi hocamý zannediyon.bu sakal bildigin sakallara benzemez.benim sakalým sertttir.batar sana.sen bence o konuda fikirlerini konusta baska yerlere tasýma olayý bizim güreþtigimiz alan belli.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
alýntý:
"quote" haberg demiþki:
Ben deðilim demedimki..... Ama senin söylediklerinle bu yaptýðýn ters düþüyor.... Ben deðil çöpçatan sitelerine takýlmak daha fena þeylerde yapýyorum içinde bulunduðum ortam gereði.... Ama en azýndan ben dindar birisiyim diyerek ortalýðý ayaða kaldýrmýyor, daha sonrada çöpçatan sitelerine girmiyorum... Ben açýk ve net konuþurum.... 50'inin üzerinde çýktýðým kýz var..... Ben buyum ama sende ben buyum demiþtin ama þu yaptýðýna bakHelal olsun yakýþýr
Demek 50 tane haaaaaaaaaaa.... Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaw.... Ya abicim sende para çok o zaman... Bilirsin bu iþler parasýz olmaz... Resimde o kadar karizmatik görünmüyosunda.... Bunun sýrrýný bize açarmýsýn....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
http://cc.1asphost.com/fade2blac/Thalep.jpg
Herkes þuraya fotolarýný eklesinde birbirimizi tanýyalým yahu.....Sakallý kardeþ öyle argo konuþma sana yakýþmýyor... Zaten sakalýnýn altýnda kýlýktan kýlýða giriyon.... Birgün argobaz, bir gün yalý çapkýný bir günde dindar kesiliyon lütfen.... Ýþte ben buyum....Sizlerde ekleyin tanýyalým birbirimizi.....
Konu Cali tarafýndan (21.08.07 Saat 22:36 ) deðiþtirilmiþtir.
Huzeyfe sence Gülþen Reha Muhtar'ýn kara kaþýna kara gözünemi aþýk oldu yok... Adamda yetenek var... Para ile alakasýda yok.... Ayrýldýlar ama olsun... Adam amacýna 1 günde ulaþtý zatenBenim resimde pek biþeye benzemediðimi söylemiþsin.... Kýzlar senin bu söylediðinin tam tersini söylüyor....
http://www.medyafaresi.com/haber_resim/20060711214826.jpg[/IMG]
Edited by - haberg on 8/1/2006 11:50:13 AM
beni tanýmak istiyorsan msn mi ekle gel hadi (ferdici_hakan@hotmail.com)sana camerada açarým.sen býrak bu iþleri tamammý.burasý kimsenin çýktýgý kýzlarý sayma yeri degil.sen bana nasl gelirsen bende sana öyle gelirim ayrýca fotondan gördügüm kadarýyla daha cocuksun.ugraþamam seninle.yok yalý çapkýnýymýs yok bilmemneymiþ.iþine gelmeyince öyle mi oluyor.benimle bir sorunun varsa gel sana adres falan da vereyim.gel cayýmý iç
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Amman beeeeeeeeeee.... Hiç çekilmiyosun ha.......... Madem ben çocuðum madem sen büyüksün.... O zaman öyle davransana baby.... Bana msn adresinin veriyon sen çocuksun seninle uðraþamam diyon.... Bu kadar olar.
gel iþte oralarda ugrasacam seninle.cicik hadi.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Oooooo HABERG abim,yakýþýklýymýþsýn yaw.... Ama yinede þu 50 olayý kafamý karýþtýrdý... Neyse ya banane,burasý bana göre diil... Byeeee....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Huzeyfe yahu Huzeyfe neden Huzeyfe..... Yahu sanki sende biraz diþilik var.... Ne bilim yazýlarýnda biraz yumuþakca yazýyorsun... Zaten ben senin erkek olduðunu öðrenmeden önce senin kýz olduðunu zannediyorum... Sakýn kýzma ha gerçekten öyle zannediyordum... Avatarýn bile öyle gösteriyor seni![]()