çok duyarlýsýnýz .teþekkür ederiz.
bir kaç gön sonra hesap numarasýný versek.olmaz mý?
çok duyarlýsýnýz .teþekkür ederiz.
bir kaç gön sonra hesap numarasýný versek.olmaz mý?
ancak ben bir kaç gün sonra 15 20 gün bi yere gidecegim.1 ay sonra gönderirim inþaalah.internetten uzak kalacagým kafa dinleyecegim.onun için alacagýmdan emin olunuz.ayrýca bi önerimde mesela banka hesap numarasý örnegin postanenin istedigi havale masrafýndan 20 30 kat daha fazla istiyor.postaneden hesap acýldýgý taktirde.gönderme maliyeti 500 bin olarak biliyorum.bu konudada calýþma yapmanýzý önerir.basarýlar dilerim
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
abi sakallý abiminde dediði gibi hesap numarasýný gönderebilirseniz elimizden geldiði kadar burdaki öðrenci arkadaþlarýmla beraber yardým yapmayý düþünüyoz...çalýþmalarýnýzda baþarýlar dilerim...
Sayýn dernek yöneticileri; eminimki birçok hemþerimiz baðýþ yapmak isteyecektir. bunlarýn hepsinin tek tek yazmasý veya hesap nosunu sormasý mümkün deðildir. Lütfen biran önce ptt hesap numarasýný veya varsa banka numaralarýnýzý yazýnýz ve bu ulvi yardým kampanyasýnýn önünü açýnýz. Saygýlarýmla
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu kampanyaya kurumlardaki kardeþlerimizde kendi çevrelerinde ýsrarcý olarak topladýklarýný gönderebilirlermi acaba ? Herkes kendi çevresinden topladýðý damlalarý gönderebilirse bu kampanya amacýna ulaþacaktýr. Haydi gurbettekiler bu ateþe bir damlada siz taþýyýn.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Beni henüz affedip affetmediðini bilmediðim Derviþ abimin hatýrý için ciddi bir baðýþta bulunacaðým...
Söööööööööööööööööz.........
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
kardeþlerim yaptýðýnýz çalýþmalarý takdir ediyorum allah sizden razý olsun...ben de elimden geldiði kadar kitap almaya ve aldýrmaya çalýþacaðým inþallah
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
alýntý:
"quote" Huzeyfe demiþki:
Beni henüz affedip affetmediðini bilmediðim Derviþ abimin hatýrý için ciddi bir baðýþta bulunacaðým...
Söööööööööööööööööz......... bizim deðerimiz yok mu?
Tüm arkadaþlarýn içten katýlýmý bizi doðrusu oldukça duygulandýrdý ve ayný zamanda da sevindirdi. Ýnþ. hesap numarasý açar açmaz hemen sitede yayýnlayacaðýz.
Selam ve dua ile
Yapýlmayan her iþ geriye býrakýlandýr.<br>
seyit ahmet hocamý ve derneðin tüm çalýþanlarýný bu anlamlý kampanyadan dolayý kutluyorum.En kýsa zamanda kitabýmý alacaðým.Bir öneri, kitapevlerinden bir kaç nitelikli kitap daha alýnýp ederi üzerindeki meblaðý derneðe yardým olarak alýnsa nasýl olur? selamlar
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Edited by - acun on 02.08.2006 16:31:17
Sevgili Musa kardeþ
Gelen teklifleri deðerlendirmeye her zaman açýðýz.
Senin bu teklifini de arkadaþlarla görüþeceðiz.
Duyarlýlýðýndan dolayý teþekkürler
eee noldu hesap numaralarýnýz ? biz en iyisi baðýþ yapacak
baþka yarler arayalým))))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Hoooop dur hele dur ya bir dakika
Ne yapalým kardaþ ah þu kör olasý kütük numarasý yokmu
bir gelse ben ne yapacaðýmý biliyom
selam ve dua ile