Cumhuriyet mah. tahir baba iþhanýnda ve çevre iþyerilerinder devamlý elektrikler gitmekte yetkililere sesleniyorum o iþyerlerinin makinalarý yanarsa siz mi yenisini alacaksýnýz?
saatte 10 defa gidip geliyor....
Lütfen önlemini alýnýz...
Cumhuriyet mah. tahir baba iþhanýnda ve çevre iþyerilerinder devamlý elektrikler gitmekte yetkililere sesleniyorum o iþyerlerinin makinalarý yanarsa siz mi yenisini alacaksýnýz?
saatte 10 defa gidip geliyor....
Lütfen önlemini alýnýz...
Sanayidede Ayný Durum. Yan Blokta Var.Karþý Blokta Yok Oda Ayrý Bir Enteresan Nasýl Bir Elektrik Tesisatý Ýse...
Kanýmca Sýcaklardan Olabilir. Çoðu Günler 45 i gördük...
SIKINTI YARATMA...!
fýstýk iþ hanýna sanayi hattý döþediler hiçbir iþleri doðru dürüst olmadý þunaan da da wolt düþüyor allahtan güç kaynaðý var yoksa bilgisayar 100 defa hastanelk olmuþ tu iþlerini düzgün yapmýyorlar hep bir eksikleri var
Konu mustafasahin tarafýndan (19.01.09 Saat 12:17 ) deðiþtirilmiþtir.
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Sadece bilgisayar olsa basit bir güç kaynaðý alýrsýn ama bir ton elektrikle çalýþan araç var.
Biz Tedaþa her ay parasýný veriyoruz onlarda iþlerini layýðýyla yapmalý!!!
Yetkililere sesleniyorum bunu halledin...
yeter be kardeþim yaw 1 saat içn de 10 defa elektrik gideyor 50 defa woltaþ düþüyor ne bu makinalaraýmýz yanacak diye korkuyoz
Konu mustafasahin tarafýndan (19.01.09 Saat 12:17 ) deðiþtirilmiþtir.
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
duyduguma göre cumhurýyet mahhalesýnde yer sorunu var trafo koymak için....
nizip'te sýcaklýk güneþte 54 derece olursa tabiiki de elektirik tellerinin genleþme ya da esneme paylarýndan dolayý elektirik kesintisi oluyooo AMA ÇARE BULUNMUYOOO