Olmasý taraftarýydým ama ileri tarihe ertelenmesi için çok fazla istek var ve tek baþýma hareket etmem söz konusu olmadýðý için sizlere uyuyorum.
Olmasý taraftarýydým ama ileri tarihe ertelenmesi için çok fazla istek var ve tek baþýma hareket etmem söz konusu olmadýðý için sizlere uyuyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ya çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaaaneyse saðlýk olsun büyüklerimiz öyle karar almýþlar duygusal davranmamak lazým bence en doðrusu buydu. Çünkü bir çok arkadaþ iþinin yoðunluðundan dolayý katýlamayacaktý.
Ben kendimi 3 gustosa ayarlamýþtým
en fazla 10 agutos aksi olursa yokum zandederim çogumuzda gelemeyiz daha fazla uzarsa selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Orhan abi sen gelmiyeceksin diye ben de gitmeyecem diyodu, sebebi belli oldu![]()
kýsmet dedikleri bu olsa gerek![]()
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Ya Cengiz iþte böyle sýrf senin için iptal oldu,Desemde inanma ... Hehehe
Allah sizi inandýrsýn düðünlerden gözümüzü açamýyoruz. Tabi yurtiçi ve yurtdýþýnda bulunan eþ dost akraba hep bu tarihlerde memlekette olduðundan dolayý gündem çok yoðun geçiyor. 3 Agustos'ta olsa açýkçasý gelemeyecektim. Ben sevindim.
ileri bir tarihe ertelenmesi iyi olmuþ.benim diþ problemin var kebaplarý bensiz götürecektiniz =)
ozamana kadar düzelir inþ.
Made Ýn NizipLi
Eðer mümkünse Ramazan bayramýnda yapalým
Uçak biletlerini iptal ettirdim.
Bu iþin müsebbibi kimse zararýmý isterim.
Konu felsefefe tarafýndan (01.08.08 Saat 12:25 ) deðiþtirilmiþtir.
Osman Demir Istanbul
Orhan... Derviþ... Tarhan...
onlardan artarsa ben karþýlarým abi
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Derviþ e kýyamam Ramazan zaten devlet memuru
kala kala Orhan kaldý.
Orhan 75 YTl zarardayým
kardeþ bi zahmet elini sað cebige at
Osman Demir Istanbul
sevilen var üzülen var benim içinde farketmez bir durum, madem böyle bir problem yaþandý bir dahaki sefere anket yapalým 5 - 6 tane seçenek olsun þu tarih bu tarih birde farketmez seçenekleri konsun çoðunluk neyse ona göre bir tarih belirlenebilir...
bir kaç ay önce tarih belirlenmiþti, ama bir çok büyüðümüz ve arkadaþýmýz çeþitli iþlerinden dolayý katýlamayacaðýný söyleyince ileri bir tarihe alýnmasý bence uygun oldu. maksadýmýz birlik beraberlik ve bir arada olmaksa, bu en uygun olarak belirlenecek 2. tarihte olmalý artýk.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ibrahim kardeþim birkaç büyüðümüz gelemiyor tamam iyi deðil ama þimdi diðer bir kaç büyüðümüz gelemeyecek bu da kötü...