sayýn admin
açtýðým bu linkin çok sayfalar geride kaldýðýný görünce üzüldüm doðrusu; siteye hem çok sayýda fotoðraf yükleniyor hem de fotoðraf yarýþmasý yapalým diye istekli üyeler var ancak nedense kendimizi geliþtirip bilgi alýþveriþi yapabileceðimiz bu sayfa pek ilgi görmemiþ ;(
demek soracak ve öðrenecek birþey kalmamýþ
iyi olur inþallah...
selamlar
neyse hiç olmazsa admin ve þimþek takýlýr belki buraya
ýþýðýnýz bol olsun
en son 1 tane sumru 1 tane de çekirge fotoðrafý ekledim; hepsi Nizip'ten
sayýn admin'in en çok istediði þeylerden biri olan Nizip'te gece çekimlerine baþlayalým mý?
hafta sonu hava güzel olursa fotosafari planlayalým?
admin, ibrahim þimþek, bilal ve fehmi hoca, bilal dörtbudak aklýma gelenler
sitede çok fotoðraf var çeken de var ama bizim bu forum güdük kalmýþ
derginin 2. sayýsý için malzeme toplarýz hem de kuþ fotoðrafý çekeriz
ibrahim hoca ne dersin
planladýðýnýz bir bölge varmý doktor bey
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
biraz sitem biraz da neden acaba diye yazýyorum
konuyu ben açýnca hele bir de fotoðraf üzerine olunca çok tutulacak, okunacak, cevap verilecek diye bir þey yok tabii.
ama sonuçlara bakýnca:
sitede, ilçede fotoðrafa fazla bir ilgi olmadýðýný
olanlarýn da fazla soracak, merak edecek veya paylaþacak birþeyi yok gibi görünüyor
yani þu konuda, þöyle ýþýkta þu tarz çekim ayarlarý iyi olur kötü olur gibi...
benden ve ibrahim þimþek ve nezaketen de olsa admin den baþka katýlan yok
dergi konusuna gelince de fotoðrafsýz bir dergi düþünülemeyeceðine göre
benim ve ibrahim þimþeðin sitemleri ve eleþtrileri anlamsýz görünmüyor bence
biz yine de kýymeti bilinmeyen, zengin bir o kadar da güzel Nizip tarihi, doðasý ve canlýlarýný fotoðraflamaya, sunmaya, ilçeyi dünyaya tanýtmaya devam edeceðiz
selamlar
Ellerine saðlýk orti.
çok güzel bir çekim olmuþ...
üstad þu üçlemeyi atsana çok güzeldi FK daki
arkadaþalr da beðenir umarým
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Kýrmýzýnýn rengine bayýldým
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Subutay sen bu iþi biliyorsun vallahi ne güzel bir üçleme bu bayýldým...
Ellerine saðlýk yeni fotolarýný bekliyoruz.
Geçen mum ýþýðýnda bi þeyler çekeyim dedim, aðzýmýa gözüme bulaþtýrdým.ama üstad bu iþi çözmüþ
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Valla Cengo ben de daha acemiyim ama sana tavsiyem manuel modda pozlanma süresini olabildiðince kýsa tutmaya bak. Çünkü süre uzadýkça fotoðrafýn parlaklýðý artýyor. Bir kaç deneme yapmak þart. Yorumlarýnýz için teþekkürler...
bireysel emekli, sadece üye...
pozlamayý düþük tutunca az ýþýk alýyorum, biraz geniþ açýdan çekim yapmak istediðim için ýþýk yetersiz kalýyor. galiba þimdi hatamý anladým ...