yaw ben nmyo okluna gidiyorum ben askerliði tecil ettirecem ben nasýl yaptýrabililirim okul otomatik olarak yapcakmý yoksa biz baþvuru yapcam þubeye bilgisi olanlar bi yazsýn þimdiden tþk ler
yaw ben nmyo okluna gidiyorum ben askerliði tecil ettirecem ben nasýl yaptýrabililirim okul otomatik olarak yapcakmý yoksa biz baþvuru yapcam þubeye bilgisi olanlar bi yazsýn þimdiden tþk ler
ÞAHÝN birþey yaptýrmana gerek yok, Okul otomatik olarak tecil yaptýrýyor zannedersem..Yine de emin olmak istiyorsan öðrenci iþlerinden Ahmet ÇEVÝKBAÞ yada Osman'dan tam bilgiyi alabilirsin.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
derviþ abi saðol tþkr
derviþ abi gittim belge alacam bana diyorlar okuldaki öðrenci iþlerindekiler net yok þuanda biþey yapamayýz ben dedim nasýl olacak dedim yaw ben belge götürüp bildirmemem lazým askerlik þubesini nasýl olcaksa ben de bilmiyorum valla.....
Net yoksa askere gidecen artýk þahinbaþka yolu yok...
![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
yok derviþ abi ya sende ben öðrenciyim valla daha 2 yýllýðý bitirmesiz askere gitmem :d:d:d:d:d:d:d:d::d:d:d:d
valla derviþ abi þimdi okulum olmazsa koþa koþa giderim ....... iþte bizde herkes gibi birgün vatan borcumuzu ödemek için gidecez......