bekar oldugum için henüz o emir durumlarýyla karsý karsýya degilim:=))alakus abim kendisi konusmuyor tecrübesi konusuyor:=))ayrýca metal kardeþim alakus abinin yorumunu yorumlamýssýn.ya sen neysin:=))
bekar oldugum için henüz o emir durumlarýyla karsý karsýya degilim:=))alakus abim kendisi konusmuyor tecrübesi konusuyor:=))ayrýca metal kardeþim alakus abinin yorumunu yorumlamýssýn.ya sen neysin:=))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Ben modern bir erkeðin olmasý gibi bir erkeðim :-))
yani maçoyumda diyemiyorum, light da diyemiyorum ...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
bi türlü modernizmi yakalayamadým:=))yakalamak içinde hiçte ýsrar etmiyorum.hadi politik cevap vermeyi býrak :=))biþeyler de metal kardeþ hadi yaparsýn hadi zor degil okadar
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
aramýza hoþgeldin kardeþ.umarým hoþça sohbetler ederiz
HOÞBULDUK KADEÞÝM ÝNÞALLAL DEDÝÐÝN GÝBÝ HOÞ SOHBETLER EDERÝZ.
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
Hoþ sohbetlere baþladýk bile....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
aleyküm selam hoþ geldiniz..
hoþ bulduk akhenaton kardeþim.þimdilik çok sýk giremiyorum siteye inþallah 1 haftaya kadar iþlerimi bitirirsem daha çok girerim.görüþmek üzere
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>