![]()
Milli Eðitim Bakanlýðý tarafýndan bu yýl faaliyete geçirilen Gönül Köprüsü projesi kapsamýnda Þanlýurfa ‘dan Ýstanbul’a giden 380 kiþilik öðrenci ekibi döndü. Ýstanbul’un Ümraniye, Kartal ve Avcýlar ilçelerine giden öðrenciler,Ýstanbul ilinin en güzel mekanlarýný(Dolmabahçe Sarayý,Yýldýz Sarayý,Yýldýz Parký,Ayasofya Müzesi,Sultan Ahmet Camii,Miniatürk,v.b.yerlerini gezerek yeni arkadaþlýklar edindiler. Birecik Ýlçesinden 65 öðrencinin katýldýðý Ýstanbul gezisine Birecik Öðrencileri kafile Baþkaný olarak Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü Mustafa Demir ve Rehber Öðretmenler olarak Birecik Atatürk Lisesinden Mehmet Þahin Kaya ve Özdal Dalkýlýç görev yaptý. Þanlýurfa’dan Davul zurnalarla uðurlanan öðrenciler Milli Eðitim Þube Müdürü Nihat Yýldýrým’la veliler, öðrenciler, rehber öðretmenler halaylar çektiler.Büyük bir çoþkuyla öðrenciler Ýstanbul’a uðurlandýlar.Bu arada Birecik Milli Eðitim Müdürü Ali Tavacý Birecik’in uzak köylerinden ikamet eden öðrencileri bir gün önceden evine misafir ederek öðrencilerin zamanýnda kafileye katýlmasýný saðlayarak örnek bir davranýþta bulundu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...