Geçen yýl okullarda ilk bir ay seçim meydanlarý gibi bir tablo yaþanýyordu efendim okul temsilcileri seçilecekmiþ o seçilen kiþi okulun isteklerini dile getirecekmiþ bizde güzel bir þey zannedip sazan gibi aday olduk seçimlerde.Seçildikten sonra neticede hani okul temsilcisisin senin belli görevlerin var der hiç bilmeyen meðerse tamamen içi boþ, formalite icabý bir eðlence ürünüymüþ… Milli Eðitim Bakanlýðý bunu aslýnda çocuklara demokrasiyi öðretmek amaçlý yapmýþ neyse ben lafý fazla uzatmadan asýl derdimi yazayým yahu NÝZÝPin tüm okullarýnda okul temsilcileri seçildi ben þahsýma konuþuyorum bizim isteklerimiz hiç deðerlendirilmedi Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut kurt HOCAMIZ þu okul baþkanlarýný bir toplayayým de hele bunlarýn ne gibi istekleri var dediðini hiç hatýrlamýyorum. kendisine defalarca ulaþmak istememe raðmen bazý kiþiler tarafýndan engellendim efendim o koskoca milli eðitim müdürü sen kim o kim haddini bil gibi aþaðýlayýcý sözlere maruz kaldým.Elbette sayýn Mahmut kurt HOCAMIZ saygýn bir iþle uðraþýyor olabilir lakin sen bunu onunla konuþma cesaretinde bulunamama olarak deðerlendirirsen iþte burada sorun var demektir.benim anlatmak istediðim en azýndan Milli Eðitim Müdürümüz madem biz öðrenci temsilcisiydik madem öðrencilerin isteklerini dillendirmek için seçildik o halde en azýndan ayda bir bizi Milli eðitim müdürlüðünde toplayýp istek ve önerilerimizi almalýydý.Kimse kusura bakmasýn bu yazýya bence kýzmayýn aksine beni tebrik etmeniz lazým diye düþünüyorum çünkü þu an içinde bulunduðumuz dünyada maalesef gençler kendisini ifade etmekten aciz bir durumda dolayýsý ile benim büyük iþ yapýp Nizip okullarý adýna þikayet de olsa bir çözüm önerisi getirdiðim kanaatindeyim…Öðrenciye demokrasi öðretilecekse iþte böyle olur herkes görüþlerini karþý tarafýn kiþiliðine saldýrmadýðý müddetçe rahatlýkla söyleyebilmelidir.Karþýlýklý istiþare yapmadan birbirini dinlemeden gerçek demokrasiden söz edilemez.